Antena Meniu Search
x

Noi detalii din ancheta morții Mihaelei, după autopsia româncei ucise în Italia (Video)

Autopsia cadavrului Mihaelei Apostolides, împușcată de iubitul ei în 22 mai, în parcarea unui supermarket din Cuneo, Italia, confirmă faptul că două dintre cele patru gloanțe trase de Borgheresi i-au fost fatale româncei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.06.2020, 11:13

  • Mihaela a fost ucisă din gelozie.
  • Criminalul le-a declarat anchetatorilor că românca îl înșela cu un bărbat de 50 de ani, din Cuneo.

"După ce am apăsat pe trăgaci, mi-a spus <te iubesc>, dar nu m-am mai putut opri!", a mărturisit Francesco Borgheresi, militarul italian care, în după-amiaza zilei de vineri, 22 mai, a ucis-o cu sânge rece pe iubita lui, Mihaela Apostolides.

Bărbatul a tras patru focuri de armă.

Potrivit lettoquotidiano.it, două dintre gloanţe au nimerit-o în piept pe româncă, în timp ce un altul a ricoșat şi l-a rănit pe criminal la mâna stângă.

După ce a comis asasinatul, bărbatul a sunat la poliție, apoi i-a aşteptat pe agenți în maşină, în parcarea centrului comercial din Cuneo, lângă trupul neînsufleţit al femeii.

Italianul a omorât-o pe Mihaela din gelozie

În timpul audierilor, bărbatul de 41 de ani a declarat că a ucis-o pe româncă din gelozie.

Miliarul descoperise că femeia l-ar fi înșelat cu un bărbat de 50 de ani, din Cuneo.

Așa că a decis să se răzbune.

"Ne-am certat, ea mi-a cerut mulți bani, chiar și în perioada carantinei. Și a fost și cu alții, știu. Nu am mai putut să rezist și mi-am pierdut mințile", a spus italianul în timpul audierilor.

Ultima imagine cu Mihaela în viață

În după-amiaza zilei de vineri, 22 mai, cei doi au mers la Auchan pentru a face cumpărături.

O cameră de supraveghere din centrul comercial i-a surprins în timp ce ies, ea în față și el ușor în spate, cu două pungi în mâini.

Odată ce au ajuns în parcare, au rămas în mașina lui Borgheresi, un Fiata Panda 4x4, și ar fi vorbit timp de cel puțin 40 de minute, fumând mai multe țigări. 

Disputa avea să izbucnească brusc și să se termine tragic: el a scos pistolul și a împușcat de patru ori. Două dintre gloanţe au nimerit-o pe Mihaela în piept, în timp ce un altul a ricoșat şi l-a rănit pe italian la mâna stângă.

Mihaela Aposstolides a murit pe scaunul pasagerului.

După ce a comis crima, bărbatul a sunat la poliție, apoi i-a aşteptat pe agenți în maşină, lângă trupul neînsufleţit al femeii.

"Sunt aici, în parcare, gata să fiu arestat. Am înnebunit, am ucis o femeie. Am două arme cu mine. Veniți să mă luați, nu mai rezist", a spus bărbatul.  

În scurt timp, carabinierii l-au înconjurat și l-au arestat. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul se află închis în Penitenciarul din Cerialdo, iar anchetatorii încearcă să afle dacă fostul militar a părăsit Toscana cu intenția de a ucide.

Pe lângă arma crimei, în mașină oamenii legii au mai găsit un revolver încărcat și trei cutii cu gloanțe. Iar în casa din Florența, au fost descoperite mai multe puști de vânătoare. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Noi detalii din ancheta morții Mihaelei, după autopsia româncei ucise în Italia (Video)