Antena Meniu Search
x

Mii de oameni au sarbatorit arestarea celui de-al doilea suspect in cazul atentatului din Boston

Dupa cinci zile de teroare, in America e sarbatoare. Mii de oameni au petrecut dupa arestarea celui de-al doilea suspect in cazul atentatului din Boston.

Vezi și

Acesta a ajuns la spital aproape mort, dar acum starea lui este stabila. Anchetatorii spera sa-si revina ca sa afle cum si de ce a comis cel mai mare atentat terorist de la 11 septembrie incoace.

Locul in care a fost arestat Djokar Tarnaev a devenit atractie turistica peste noapte. Mii de oameni, locuitori din zona, curiosi si jurnalisti deopotriva, s-au strans in zona unde oamenii legii au stat la panda ore bune pentru a il prinde pe suspectul atentelor teroriste din Boston.

Intre timp, mii de oameni au petrecut pe strazile din Boston.

In locul in care au fost puse bombele de teroristi se ridica un altar in memoria victimelor.

Anchetatorii americani risca sa nu afle niciodata cum si mai ales de ce a avut loc atentatul de la maratonul din Boston. Suspectul care a supravietuit este in stare grava in spital. A avut noroc sa scape cu viata din ploaia de gloante care s-a abatut asupra lui.

Trei persoane si-au pierdut viata si alte 180 au fost ranite in urma celor doua explozii de la maraton.

Acum, 50 dintre raniti inca sunt in spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Mii de oameni au sarbatorit arestarea celui de-al doilea suspect in cazul atentatului din Boston