Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mii de oameni la înmormântarea Giuliei, studenta ucisă cu bestialitate de iubit. Gestul emoţionant al mulţimii când sicriul a fost scos din biserică, în Italia

Mii de oameni au participat la înmormântarea unei studente în vârstă de 22 de ani, a cărei moarte a semănat durere în toată Italia. Giulia Cecchettin a fost ucisă cu câteva zile înainte de a-și obține diploma universitară după o ceartă cu iubitul său posesiv. Băiatul a înjunghiat-o fără milă de 20 de ori. Cadavrul fetei a fost găsit o săptămână mai târziu, abandonat lângă un lac.

de Redactia Observator

la 06.12.2023, 13:28

Slujba de înmormântare care a avut loc în orașul Padova a fost transmisă în direct de televiziunea de stat. Moartea ei a declanșat proteste majore și solicitări pentru mai multă protecție pentru femei.

Giulia a fost ucisă cu bestialitate de iubitul său

Fostul iubit al studentului la inginerie biomedicală, Filippo Turetta, nu a putut accepta că ea a pus capăt relației lor. El a mărturisit crima după arestare, potrivit rapoartelor presei.

Imaginea băncii goale a Giuliei în ziua în care ar fi trebuit să absolve a rănit inimile tuturor italienilor.

Pe acelaşi subiect

Tatăl fetei, Gino, a ţinut un discurs emoţionant pentru ca moartea fiicei sale să devină un semnal de alarmă pentru încheierea abuzului și uciderii femeilor, scrie BBC.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gestul emoţionant făcut de mulţimea de oameni prezentă la înmormântare

Slujba s-a încheiat cu mii de oameni care şi-au scuturat cheile în timp ce sicriul cu trupul neînsufleţit al fetei ieşea din biserică, un apel simbolic ca violența să nu fie tolerată în tăcere.

Moartea tragică a Giuliei a cutremurat întreaga ţară, stârnind mai multe proteste, care au determinat-o pe Giorgia Meloni să promită că va spori protecția femeilor.​

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Mii de oameni la înmormântarea Giuliei, studenta ucisă cu bestialitate de iubit. Gestul emoţionant al mulţimii când sicriul a fost scos din biserică, în Italia