Antena Meniu Search
x

Video Miliardarul Richard Branson și-a deschis hotel de lux. Include și o bibliotecă unde un manechin costumat în iepure joacă şah cu invitaţii

Richard Branson a sărbătorit cu mare fast deschiderea hotelului său din New Orleans. Miliardarul a defilat alături de fanfara unui liceu pe străzile oraşului, a dansat şi nu a făcut niciun efort să îşi stăpânească entuziasmul. 2021 a fost, fără îndoială, anul lui. În această vară, Branson a ajuns şi în spaţiu, ca turist.

de Redactia Observator

la 24.10.2021, 10:03

Vezi și

Îmbrăcat în uniformă şi în fruntea fanfarei unui liceu local, Richard Branson a inaugurat cu fast noul său hotel. New Orleans este ultimul oraş adăugat pe harta lanţului de hoteluri de lux deţinute de miliardar.

Citește și: Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare

După ce a tăiat panglica, invitaţii au fost primiţi în hotel unde au admirat barul şi zonele de relaxare. Construcţia a costat 80 de milioane de dolari. Hotelul are 288 de camere, restaurant cu mâncare mediteraneană, dar şi o bibliotecă în care un manechin costumat în iepure joacă şah cu invitaţii. Surprizele au continuat până la sfârşitul evenimentului, încheiat cu muzică live.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Miliardarul Richard Branson și-a deschis hotel de lux. Include și o bibliotecă unde un manechin costumat în iepure joacă şah cu invitaţii