Antena Meniu Search
x

Ce ascund gesturile controversate ale lui Donald Trump? O echipă de specialişti în limbajul corpului au analizat riguros mimica preşedintelui american!

O echipă de specialişti americani au analizat comportamentul şi limbajul corpului noului preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, stabilind o serie de concluzii revelatoare cu privire la personalitatea celui mai puternic om al lumii la momentul de faţă.

O echipă de specialişti americani au analizat comportamentul şi limbajul corpului noului preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, stabilind o serie de concluzii revelatoare cu privire la personalitatea celui mai puternic om al lumii la momentul de faţă.

Mimica, gesturile şi grimasele lui Donald Trump au atras atenţia de bună vreme, în special în perioada campaniei prezidenţiale.

Psihologul Peter Collet a concluzionat că există patru trăsături principale pe care Trump le dezvăluie numai prin trăsăturile feţei.

Prima trăsătură este aceea a masculului Alfa, definită de absenţa zâmbetului, sprâncenele coborâte şi ochii mici. Psihologul mai spune că Trump, alegând să nu afişeze niciun zâmbet, transmite semnale de ameninţare.

Bărbia proeminentă trădează, de asemenea, un alt detaliu important, cum ar fi nivelul crescut de testosteron. Zâmbetul cu gura închisă, atunci când totuşi zâmbeşte, şi bărbia încreţită, sunt semne de vulnerabilitate.

O altă caracteristică foarte cunoscută a comportamentului lui Donald Trump este felul în care gesticulează, ceea ce a avut un rol semnificativ în primul său discurs în calitate de preşedinte.  Un expert în limbajul corpului, Caol Kinsey Goman precizează că mişcările mânilor sale înseamnă multă precizie şi dorinţă de control.

Patrick A. Stewart a dezvăluit că „ o bună parte din farmecul lui Trump reprezintă abilitatea de a mima cu ajutorul mâinilor şi al braţelor”.

Există, însă, îndeajuns de multe elemente care nu reflectă lucruri pozitive. Mulţi specialişti discută şi pe seama modului în care Trump s-a comportat cu soţia sa, Melania, la ceremonia de învestire.

Patti Wood, specialist în limbajul coprului, a menţionat că „este interesant că Trump a ieşit din maşină şi a venit pe scări şi a salutat în loc să îşi ajute soţia să iasă din maşină, să o aştepte sau măcar să se uite în urmă”.

Experţii mai susţin că există indicii puternice că, în ciuda discursurilor împotriva lui Barack Obama, din timpul campaniei şi nu numai, Trump de fapt i-ar purta un respect enorm fostului preşedinte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Ce ascund gesturile controversate ale lui Donald Trump? O echipă de specialişti în limbajul corpului au analizat riguros mimica preşedintelui american!