Antena Meniu Search
x

Ministrul norvegian al Apărării și-a dat demisia pentru că ar fi avut o relaţie amoroasă cu o femeie mult mai tânără

Demisie la nivel înalt! Ministrul norvegian al apărării, Odd Roger Enoksen, și-a dat demisia, după ce în urmă cu câțiva ani ar fi întreținut relații sexuale cu o femeie mult mai tânără decât el.

de Redactia Observator

la 09.04.2022, 17:54

Ministrul norvegian al Apărării și-a dat demisia pentru că ar fi avut o relaţie amoroasă cu o femeie mult mai tânără - Profimedia

Demisia ministrului a fost o decizie corectă şi necesară după ceea ce a ieşit la iveală în acest caz, a declarat sâmbătă presei premierul Jonas Gahr Store, fără a comenta detaliile. Store a declarat că nu l-ar fi numit niciodată pe Enoksen dacă ar fi ştiut de relaţia respectivă atunci când a format guvernul în octombrie 2021, informează DPA, conform Agerpres.

Demisie la nivel înalt

Enoksen, acum în vârstă de 67 de ani, a confirmat anterior ziarului Verdens Gang că a avut o relaţie cu o tânără şi că a regretat acest lucru. El a cunoscut-o pe studentă în 2005 la o reuniune în nordul Norvegiei, înainte ca ea să-l întâlnească din nou într-o excursie şcolară la parlamentul norvegian. Enoksen avea 50 de ani la acea vreme, în timp ce tânăra avea doar 18 ani. După acea excursie, cei doi ar fi început o relaţie sexuală.

Femeia, pe de altă parte, a spus că relaţia i-a modelat viaţa timp de 15 ani şi că a simţit ruşine, vinovăţie şi teamă că nimeni nu-i va crede povestea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » Ministrul norvegian al Apărării și-a dat demisia pentru că ar fi avut o relaţie amoroasă cu o femeie mult mai tânără