Antena Meniu Search
x

Mara a plecat în Italia pentru o viaţă mai bună. A fost găsită moartă în casă, în Bassano del Grappa

Crezând că-şi va face un rost în viaţă muncind ca infirmieră, Mioara Paraschiv a plecat în Italia în 2012. Avea să-şi găsească sfârşitul şapte ani mai târziu, în casa ei din Bassano del Grappa, provincia Vicenza.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.09.2019, 08:38

Crezând că-şi va face un rost în viaţă muncind ca infirmieră, Mioara Paraschiv a plecat în Italia în 2012. Avea să-şi găsească sfârşitul şapte ani mai târziu, în casa ei din Bassano del Grappa, provincia Vicenza.

Mara, căci aşa îi spuneau prietenii, a venit în Italia sperând că profesia de asistent medical, pentru care s-a pregătit la Şcoala sanitară postliceală "Carol Davila" din Bucureşti, o va ajuta să aibă un trai mai bun. 

Locuia într-un apartament pe Via Ca'Baroncello, împreună cu fostul său iubit, un român de 55 de ani. În weekend, bărbatul a plecat la Padova, ca să-şi viziteze copiii, iar când s-a întors acasă, duminică, în jurul orei 18.00, a făcut macabra descoperire.

Crezând că-şi va face un rost în viaţă muncind ca infirmieră, Mioara Paraschiv a plecat în Italia în 2012

Mara era prăbuşită fără viaţă în baia locuinţei, cu orană la cap, produsă, probabil, în momentul căzăturii, scrie ilgiornaledivicenza.it.

Fostul partener a realizat că nu se mai poate face nimic pentru Mara. După șocul inițial, a pus mâna pe telefon şi a dat alarma. 

Imediat, în via Ca'Baroncello au ajuns carabinierii, împreună cu echipele de prim-ajutor. 

Medicii au constatat decesul, iar primele indicii arată că femeia a murit din cauze naturale. Cu toate acestea, procurorul de caz a dispus efectuarea unei autopsii.  

Între timp, apartamentul a fost securizat de anchetatori pentru cercetări.

Mioara Paraschiv a fost găsită moartă, în Italia. Venise să lucreze ca infirmieră

Mara era din Buzău și a lucrat inițial în București, timp de 4 ani, ca infirmieră. 

În 2012, a venit în Italia, unde a lucrat din septembrie până în luna februarie a anului următor, la spitalul San Bassiano din Bassano del Grappa. 

Din 2013 până în 2017 a avut diverse job-uri, ultimul loc de muncă fiind ca angajată la o societate din Mussolente, unde a lucrat până în luna aprilie a acestui an.

Mara era din Buzău și a lucrat inițial în București, timp de 4 ani, ca infirmieră

Moartea Marei a venit ca un şoc pentru familie şi prieteni.

"Era o fată veselă, mereu dornică să îi ajute pe cei din jur. Duminică, m-am întors din vacanță și i-am trimis câteva mesaje, dar nu mi-a răspuns.

M-am dus apoi la ea şi am văzut carabinierii. Din câte știu eu, Mioara nu avea probleme de sănătate", a declarat pentru presa locală o altă româncă, Renata, care locuieşte în aceeaşi clădire cu Mioara Paraschiv.

Cu o seară înainte să moară, Mioara a publicat pe Facebook o fotografie cu steagul SUA şi mesajul "Vivere la libertà".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Mara a plecat în Italia pentru o viaţă mai bună. A fost găsită moartă în casă, în Bassano del Grappa