Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mireasă află că are cancer cu o săptămână înainte de nuntă, dar păstrează totul secret

O mireasă a dezvăluit momentul în care a aflat că a fost diagnosticată cu cancer la sân, cu doar o săptămână înainte de nunta ei, dar şi despre decizia de a ţine totul secret faţă de oaspeţii săi, în ziua cea mare. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.03.2019 , 16:33

O mireasă a dezvăluit momentul în care a aflat că a fost diagnosticată cu cancer la sân, cu doar o săptămână înainte de nunta ei, dar şi despre decizia de a ţine totul secret faţă de oaspeţii săi, în ziua cea mare. 

Charlotte îşi dorea foarte mult să aibă o nuntă perfectă. Încă de la 10 ani, îi vedea pe părinţii săi şi ştia că într-o bună zi va avea parte şi ea de acea poveste de dragoste. Aştepta cu nerăbdare să îmbrace rochia şi să se îndrepte spre altar, cel mai frumos moment din viaţa ei.

Dar totul se năruise într-o clipă. Într-un moment de nelinişte, când şi-a descoperit un nodul la sân, în timp ce şi-i examina. Începuse să se îngrijoreze, dar nu se gândea vreodată că avea să îşi înfrunte cel mai mare coşmar al vieţii sale: moartea. 

Articolul continuă după reclamă

“Când am fost la spital pentru a primi rezultatele analizelor mă uitam pe internet şi mă gândeam ce culoare să fie rochia pentru luna de miere. O oră mai târziu am aflat că am cancer. Mi-am creat o perspectivă şi mă gândesc acum: Nu-mi vine să cred că eu îmi făceam griji pentru o rochie!” a povestit Charlotte.

Charlotte Drake din Oxfordshire, în vârstă de 30 de ani, s-a temut însă că îi va distruge viaţa logodnicului ei Luke, în vârstă de 32 de ani motiv pentru care a hotărât să îi spună şi chiar să îi sugereze să anuleze nunta. Nu voia ca acesta să se căsătorească cu o femeie care oricum ar fi murit ulterior. 

“Eram convinsă că viaţa mea s-a terminat şi i-am spus lui Luke că nu ar trebui să ne mai căsătorim. M-am gândit că-i voi ruina viaţa şi nu voiam să devin soţia lui, doar ca să mor ulterior. Simţeam că îi fur acea minunată zi, dar răspunsul lui a fost uimitor" a mai spus ea.

Bărbatul însă a respins total decizia ei şi au hotărât să meargă mai departe, împreună, indiferent de orice. 

“În ultimele zile înainte de nuntă nici nu mă mai uitam şi nici nu mă mai gândeam la detalii de ultim moment, ci căutam unde să îmi fac tratamentul" a declarat Charlotte. 

Stresul a condus până la urmă la un atac de panică sever, motiv pentru care Elizabeth Johnson, mama ei de 66 de ani a dus-o de urgenţă la spital. Cuplul a amânat luna de miere ca Charlotte să facă operaţia de scoatere a tumorii. Avea să fie programată pentru operaţie la doar 3 zile după nuntă. Totul era cronometrat. 

Charlotte era devastată de ideea că totul avea să i se năruie în faţa ochilor, dar nu a vrut să fie slabă, ci din contră, a ţinut toată drama în sufletul ei şi şi-a pus o mască de fericire absolută pe chip. 

“M-am gândit, dacă astea vor fi ultimele momente ale vieţii mele, măcar să arăt fabulos. Vreau ca ultima amintire a oaspeţilor mei cu mine să fie de neuitat.  Eu şi Luke am hotărât să nu le spunem invitaţilor, ci doar familiei, părinţilor, pentru că nu dorea ca invitaţii să se distreze, să fie toată lumea fericită. Voiam să o privească ca pe o nuntă, nu ca pe o înmormântare” a povestit tânăra. 

Ulterior tânăra a fost operată, iar lupta cu boala nemiloasă a luat sfârşit. Ea învinsese. Învinsese cancerul şi putea să se bucure de viaţă alături de soţul ei şi de cei dragi. 

“Încă nu îmi vine să cred că am avut cancer. Când am fost diagnosticată aveam 30 de ani şi niciun istoric în familie pentru aşa ceva, nu fumam, iar de băut, foarte rar. Trăiam faorte sănătos. Mă gândeam atunci: Dacă tot am să mor, măcar să mă ţină toţi minte la nuntă ca fiind o mireasă superbă. Voiam să arăt cum nu se poate mai bine” a mai spus Charlotte.

Conform Mirror, doi ani mai târziu, Charlotte a rămas şi însărcinată şi la 36 de săptămâni, fiul ei şi al lui Luke s-a născut sănătos. Urma să poarte numele Henry şi să fie bucuria vieţii lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » O mireasă află că are cancer cu o săptămână înainte de nuntă, dar păstrează totul secret