Antena Meniu Search
x

Video Misiune de salvare la 125 metri sub nivelul mării. Un scafandru a fost la un pas de înec după ce a leşinat. Încerca să doboare un record mondial

Un sportiv spaniol care practică scufundarea în mare fără butelii de oxigen a postat imagini care arată cum a fost salvat după ce şi-a pierdut cunoştinţa, la 125 metri sub nivelul mării.  

de Redactia Observator

la 03.12.2022, 10:02

Vezi și

Bărbatul mai avea de coborât doi metri, fără să respire, pentru a stabili un nou record mondial. Era supravegheat de o echipă de scafandri care a intervenit de îndată ce a observat că leşinase. 

I-au astupat gura ca să nu se înece şi l-au adus rapid la suprafaţă, unde un medic era pregătit să-i acorde îngrijirile necesare. 

Sportivul a scăpat nevătămat şi a postat filmul incidentului ca un omagiu pentru cei ce i-au salvat viaţa. "Mulţumesc echipei pentru acţiunea sa impecabilă", a scris el. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Misiune de salvare la 125 metri sub nivelul mării. Un scafandru a fost la un pas de înec după ce a leşinat. Încerca să doboare un record mondial