Meniu LIVE
Search
x

Mister în jurul morții unui român, în Italia. Cadavrul bărbatului de 50 de ani a fost găsit pe fundul unui bazin cu apă

Mister în jurul morții unui român în Italia. Muncitorul de 50 de ani a fost găsit fără viață într-un bazin cu apă din localitatea Vittoria, provincia Ragusa din Sicilia. Descoperirea macabră a fost făcută pe 25 august, potrivit Giornale di Sicilia.

De Redactia Observator la 27.08.2022, 10:41

Cadavrul românului a fost descoperit, joi, într-un bazin cu apă de pe terenul unei feme din Vittoria, unde lucra. Potrivit primelor informații, românul era cunoscut ca având probleme de sănătate, iar carabinieri iau în calcul și ipoteza ca acestuia să i se fi făcut rău și să fi căzut în rezervor.

Oamenii legii au deschis o anchetă și iau în calcul și alte ipoteze, interogându-i pe apropiații și pe vecinii victimei.

Bărbatul locuia în Sicilia cu familia sa și efectua lucrări de întreținere la ferma din Vittoria. Pentru a descoperi cu exactitate cauzele care au dus la această tragedie, se va efectua și o autopsie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Mister în jurul morții unui român, în Italia. Cadavrul bărbatului de 50 de ani a fost găsit pe fundul unui bazin cu apă

Breaking News

Cine este Ligia Deca, votată de PNL pentru funcţia de ministru al Educaţiei

Cine este Ligia Deca, votată de PNL pentru funcţia de ministru al Educaţiei