Antena Meniu Search
x

Misterioasa sinucidere a unui student la aviaţie şi a surorii gemene a iubitei sale. Cei doi au murit împreună, în Moscova

Cazul misterios al unei duble sinucideri este pe masa poliţiei din Rusia. Un student de 18 ani la aviaţie şi sora geamănă a iubitei sale au murit împreună. Cei doi s-au aruncat de la balconul unui bloc din Moscova, de la etajul al 12-lea.

Cazul misterios al unei duble sinucideri este pe masa poliţiei din Rusia. Un student de 18 ani la aviaţie şi sora geamănă a iubitei sale au murit împreună. Cei doi s-au aruncat de la balconul unui bloc din Moscova, de la etajul al 12-lea.

Cadavrele celor doi adolescenţi au fost găsite în stradă, în faţa unui bloc din districtul 3 din capitala rusă. Poliţiştii au identificat victimele ca Nikita Şestakov, un student în vârstă de 18 ani la Institutul de Aviaţie din Moscova şi Sofia Pogosian, sora geamănă a iubitei tânărului.

Mesajul de adio al tânărului student

Deocamdată, pentru anchetatori e un mister de ce adolescenţii au decis să moară împreună. Băiatul a lăsat un mesaj de adio, însă, în cazul fetei nu există niciun indiciu, spune cosmo.ru.

Nikita se confrunta în ultima vreme cu o situaţie extrem de dificilă. Conform Life News, tânărul, orfan de mamă şi cu un tată alcoolic, era crescut de bunica sa şi înfrunta sărăcia. Învăţa foarte bine şi reuşise să intre la una dintre cele mai bune universităţi din Rusia, unde avea rezultate foarte bune.

Nikita Şestakov şi iubita sa, Saşa

Băiatul avea o relaţie cu o elevă de liceu, Saşa, însă, cu puţin timp înainte de tragedie, cei doi s-au despărţit. De altfel, în mesajul său de adio, Nikita Şestakov a dat de înţeles că faptul iubita l-a părăsit a fost picătura care a umplut paharul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În mesajul de adio, Nikita mulţumeşte apropiaţilor şi le cere iertare.

Moartea misterioasă a fetei

Surprinzător însă, tânărul nu menţionează în text nimic despre Sofia, sora geamănă a iubitei sale, care s-a sinucis împreună cu el.

Saşa, iubita tânărului, şi sora ei geamănă, Sofia

Spre deosebire de student, fata nu a lăsat niciun mesaj. Pentru poliţişti, nu este clar nici motivul pentru care ea s-a întâlnit cu Nikita şi nici de ce s-a aruncat împreună cu el. Cei doi au căzut în gol de pe un balcon comun de la etajul 12 al blocului în care locuia bunica studentului.

Potrivit Life News, prietenii bănuiesc că adolescenta îl iubea în secret pe tânăr şi ar fi decis că nu poate trăi fără el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Misterioasa sinucidere a unui student la aviaţie şi a surorii gemene a iubitei sale. Cei doi au murit împreună, în Moscova