Antena Meniu Search
x

Misterul dispariţiei Florentinei Niţescu, supranumită "Elodia de Italia", ar putea fi elucidat

Misterul dispariţiei unei românce în Italia ar putea fi elucidat la 2 ani de când nu se mai ştia nimic de sorta ei

Vezi și

Misterul dispariţiei unei românce în Italia ar putea fi elucidat la 2 ani de când nu se mai ştia nimic de sorta ei

Un craniu şi câteva oase. Asta au descoperit anchetatorii italieni într-un cimitir de lângă Parma. Iar singurul caz de persoană dispărută din zonă este cel al româncei Florentina Niţescu. Pentru sora şi fratele româncei, descoperirea a redeschis o rană adâncă.

Osemintele au fost trimise la analize. Dar va dura câteva săptămâni până se va afla dacă aparţin sau nu Florentinei. Pentru familia din România, aşteptarea va fi una greu de suportat.

Florentina, o femeie frumoasă, cu un copil de nici doi ani şi un iubit italian care, chipurile o adora, a dispărut fără urmă în noaptea de 25 ianuarie 2013 din casa lor din Albareto, Italia. Atunci, 120 de oameni, voluntari şi carabinieri, au scotocit pădurile din împrejurimi, zile la rând. Nicio urmă a Florentinei nu a fost găsită. Iar cazul ei a început să fie numit de presa românească drept Elodia de Italia.

Iubitul româncei şi tatăl copilului ei- Paolo Devicenzi, culmea şi patron al unei firme de pompe funebre a declarat că ea a fugit de acasă după o ceartă. Şi mai grav e faptul că el a reclamat dispariţia româncei abia după 5 zile.

Soţul româncei a fost investigat pentru crimă, dar în lipsa unui cadavru, carabinierii nu au avut probe ca să-l trimită în judecată. Dacă osemintele descoperite acum se dovedesc a fi ale Florentinei, atunci zilele în libertate ale lui Paolo De Vincenzi sunt numărate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Misterul dispariţiei Florentinei Niţescu, supranumită "Elodia de Italia", ar putea fi elucidat