Antena Meniu Search
x

Moarte plină de mister a unui cadet thailandez. Armata a ascuns familiei detalii sinistre despre sfârşitul acestuia. „Avea hârtie igienică în creier”

Moarte misterioasă a unui cadet în vârstă de 18 ani, din armata thailandeză. Familia tânărului acuză că i-au fost furate organe din corp şi cer explicaţii.

Sursă foto: Facebook/Supicha M Tanyakan

Moarte misterioasă a unui cadet în vârstă de 18 ani, din armata thailandeză. Familia tânărului acuză că i-au fost furate organe din corp şi cer explicaţii oficialilor militari. 

După ce armata a declarat că Pakapong Tanyakan a murit brusc în urma unui atac de cord, însă fără să ofere detalii legate de rezultatele autopsiei, familia băiatului a devenit suspicioasă, aşa că a cerut efectuarea unei noi autopsii, într-un spital privat. 

Ultimul raportul medicilor a arătat că tânărului îi lipseau din corp părţi precum creier, inima, dar şi alte organe. Mai mult decât atât, medicii le-au spus că în loc de creier, băiatului i s-ar fi pus hârtie igienică. 

“Se pare că atunci când i-au deschis craniul, a fost doar hârtie igienică”, a declarat Supicha Tanyakan, sora cadetului mort.

Cea de-a doua autopsie a dezvăluit faptul că ambele clavicule au fost rupte, o a patra nervură fracturată și prezenta semne de lovituri pe partea dreaptă a abdomenului. Leziunile nu au fost menționate de către medicii armatei după efectuarea celei de-a doua autopsii.

“Corpul său nu prezenta semne de leziuni, așa că am eliminat parțial câteva organe, cum ar fi creierul și inima lui, pentru a fi supuse unei examinări detaliate”, a spus locotenentul colonel Narut Thongsorn, medic senior la Institutul de Patologie al Armatei, citat de Ziarul Nation, marți.

Sursă: ABC News

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Moarte plină de mister a unui cadet thailandez. Armata a ascuns familiei detalii sinistre despre sfârşitul acestuia. „Avea hârtie igienică în creier”