Antena Meniu Search
x

MOARTE CUMPLITĂ! O mamă şi-a OTRĂVIT fiica de 9 ani, apoi a ars-o de vie. Totul, ca să se răzbune pe tatăl copilei (VIDEO)

Crimă cumplită comisă din răzbunare! O mamă şi-a otrăvit fiica în vârstă de 9 ani, apoi a ars-o de vie, totul pentru a se răzbuna pe tatăl copilei. În urma divorţului, bărbatul obţinuse custodia deplină a fetiţei.

- Facebook

Crimă cumplită comisă din răzbunare! O mamă şi-a otrăvit fiica în vârstă de 9 ani, apoi a ars-o de vie, totul pentru a se răzbuna pe tatăl copilei. În urma divorţului, bărbatul obţinuse custodia deplină a fetiţei.

S-a întâmplat în Canada, femeia mărturisind crima, în faţa judecătorilor de la un tribunal din Calgary, în urmă cu o lună. 

Citeşte şi: Zeci de tineri, ucişi de "BALENA ALBASTRĂ"! Administratorul JOCULUI MORŢII, interviu HALUCINANT: "Mor fericiţi! Le dau tot ce nu pot avea în viaţa reală" (VIDEO)

Laura Coward a fost condamnată la închisoare pe viaţă, fără drept de a solicita eliberarea condiţionată timp de 18 ani.

Pe acelaşi subiect

Femeia a povestit cum a comis oribila crimă.

Citeşte şi: "ŢARĂ, ŢARĂ, VREM OSTAŞI!". Armata, în căutare de recruţi voluntari. Vezi cum poţi deveni soldat pe bani

După ce, în urma divorţului, fostul soţ a câştigat custodia deplină a fetiţei, în mintea Laurei a încolţit sămânţa răzbunării. Şi-a luat fiica, pe Amber Lucius, şi a dus-o într-un loc aflat la aproape 100 de kilometri depărtare de Calgary. I-a administrat micuţei cateva somnifere, apoi a dat foc maşinii în care se afla şi copila.

Citeşte şi: DETALII CUTREMURĂTOARE în cazul bebeluşilor găsiţi morţi în uscătoria unui bloc din Bistriţa-Năsăud! Anchetatorii înaintează o IPOTEZĂ ŞOCANTĂ (VIDEO)

Laura Coward a fost arestată la două zile după ce Amber a fost dată dispărută. A fost găsită de poliţie stând lângă maşina în care se afla cadavrul fiicei sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citeşte şi: BALENA ALBASTRĂ omoară adolescenţii! Zeci de tineri transnistreni, identificaţi în COMUNITATEA SINUCIGAŞĂ. Anunţul făcut de ministerul de Interne de la Tiraspol

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » MOARTE CUMPLITĂ! O mamă şi-a OTRĂVIT fiica de 9 ani, apoi a ars-o de vie. Totul, ca să se răzbune pe tatăl copilei (VIDEO)