Antena Meniu Search
x

Ion Ţiriac ironizează protestatarii din Piaţa Victoriei: "Poate mă unesc cu ei în viitor să facă un ..."

Ion Ţiriac a lansat un atac extrem de dur la adresa protestatarilor din Piaţa Victoriei. Omul de afaceri a insinuat, aseară, în cadrul unei emisiuni TV, că manifestanţii ar fi puşi de cineva să protesteze împotriva Guvernului.

Ion Ţiriac a lansat un atac extrem de dur la adresa protestatarilor din Piaţa Victoriei. Omul de afaceri a insinuat, aseară, în cadrul unei emisiuni TV, că manifestanţii ar fi puşi de cineva să protesteze împotriva Guvernului.

"De ce imediat după alegerile democratice au început protestele? Eu nu înţeleg. Avem alegeri şi o coaliţie ajunge la peste 51%. După zece zile, preşedintele e într-o piaţă alături de trei mii de oameni şi vrea să dea jos Guvernul. M-au întrebat. Măi, Ţiriac, sunteţi nebuni? Aceşti oameni ar trebui să ceară autorizaţie la primărie. Este democraţie sau anarhie? Vă rog, nu fiţi anarhişti", a afirmat Ţiriac, la Realitatea TV.

Citeşte şi: "ŢARĂ, ŢARĂ, VREM OSTAŞI!". Armata, în căutare de recruţi voluntari. Vezi cum poţi deveni soldat pe bani

Magnatul a mers mai departe, ironizându-i chiar pe protestatari. 

Pe acelaşi subiect

"Poate mă unesc cu ei în viitor să facă un partid şi să voteze cu alţii. Cei care nu au votat nu au dreptul să meargă în piaţă. Pancartele sunt tipărite bine. Oare sunt mânaţi de cineva?", a continuat Ţiriac.

Citeşte şi: LOVITURĂ pentru românii din Germania! Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Angela Merkel

"Oamenii au dreptul să se manifeste şi este o treabă foarte democratică. Dar au autorizaţia să se unească şi să mărşăluiască? Adică ei se adună pentru că nu sunt de acord cu cei care au votat în majoritate. Este asta democraţie sau anarhie? Deocamdată au votat oamenii pentru ăştia. Lasaţi-i! Oamenii ăştia nu au voie să fie acolo. Şi ăla care nu a votat deloc nu are ce căuta în piaţă. Ăştia din Piaţa Victoriei sunt atât de departe de adevăr de nici nu vă daţi seama. Hai să-i lăsam pe ăştia să vedem ce-or face. Că de fiecare dată tot sperăm. Primul lucru pe care toată lumea şi-l doreşte sunt banii în visteria statului“, a mai spus Ion Țiriac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri sociale » Ion Ţiriac ironizează protestatarii din Piaţa Victoriei: "Poate mă unesc cu ei în viitor să facă un ..."