Antena Meniu Search
x

Moarte învăluită în mister a unui multimilionar. A murit la doar 33 de ani, la câteva săptămâni după nuntă

Un magnat imobiliar cu legături strânse cu conservatorii a murit la vârsta de 33 de ani la doar câteva săptămâni după ce s-a căsătorit.

de Monica Palade

la 27.10.2021, 17:16

Vivek Chadha, care a câștigat milioane în calitate de co-fondator al Nine Group, a murit duminică dimineață, după ce sâmbătă seara a petrecut la clubul de noapte Annabel’s, din Londra.

Multimilionarul a fost un susţinător financiar al Partidului Conservator și a participat în mod regulat la evenimente alături de prim-miniștrii de la acea vreme, David Cameron și Theresa May.

Vivek s-a căsătorit cu doar opt săptămâni în urmă cu Stuttee Chaddha, în vârstă de 29 de ani, în cadrul unei ceremonii grandioase la hotelul de cinci stele JW Marriott Grosvenor House din Park Lane.

Multimilionarul a murit după o noapte de petrecere

Pe acelaşi subiect

Văduva sa a declarat pentru MailOnline: „Nu există cuvinte pentru a descrie ceea ce s-a întâmplat. Sunt în stare de șoc și încă încerc să înţeleg. Ne-am căsătorit doar acum opt săptămâni și a fost frumos. Acum trebuie să mă confrunt cu pierderea iubirii vieții mele. Sunt uimită și cu inima zdrobită”.

O autopsie va stabili cauzele morții multimilionarului. Nu se știa că bărbatul ar avea probleme de sănătate. Prietenii cred că este posibil să fi suferit un atac de cord la casa lui din centrul Londrei.

Părinții săi, Gursharan, în vârstă de 61 de ani, și Jasbir, în vârstă de 58 de ani, care locuiesc la ţară, într-o casă din Iver, Berkshire, au recunoscut că este „prea multă durere”.

„Suntem într-un șoc total și este prea devreme pentru noi să spunem ceva despre Vivek și realizările lui. Va veni un moment când îi vom aduce un omagiu, dar în acest moment este prea devreme pentru noi. Ne doare prea mult.”, a mărturisit mama tânărului.

În 2012, Vivek și tatăl său și-au lansat compania de investiții imobiliare și hoteluri, care deține acum 18 hoteluri în toată țara și are peste 800 de angajați.

Trei ani mai târziu, a dat 100.000 de lire sterline pentru statuia lui Mahatma Gandhi, care se află şi acum în Piața Parlamentului. Hotelurile din portofoliul Nine Group includ hotelul London 02 Arena de patru stele și patru francize Holiday Inn. Firma a încheiat recent un nou acord de franciză cu lanțul Pizza Hut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Moarte învăluită în mister a unui multimilionar. A murit la doar 33 de ani, la câteva săptămâni după nuntă