Antena Meniu Search
x

O tânără româncă a fost găsită moartă în casă, în Italia. S-a spânzurat în baie

O tânără româncă de 19 ani s-a sinucis în Italia, după ce şi-ar fi pierdut locul de muncă. Ana Maria Cioponea s-a spânzurat în baia locuinţei sale.

Vezi și

O tânără româncă de 19 ani s-a sinucis în Italia, după ce şi-ar fi pierdut locul de muncă. Ana Maria Cioponea s-a spânzurat în baia locuinţei sale. A fost găsită prea târziu de familia ei, şocată de cele întâmplate. Părinţii aveau o afacere profitabilă, iar Ana Maria nici nu era nevoită să lucreze.

Sub masca zâmbetului, Ana Maria Cioponea şi-ar fi ascuns durerea doar de ea ştiută. Dispariţie, la 19 ani, încă nu poate fi înţeleasă de apropiaţi: "Vestea m-a şocat. A fost prietena mea din copilărie. Nu pot să-mi dau seama ce a determinat-o." 

Ana Maria nu ar fi lăsat niciun bilet de adio. Sunt voci care spun că ceva s-ar fi declanşat în mintea ei, după ce nu i-ar fi fost reînnoit contractul de muncă. Lucra într-un centru comercial din regiunea Abruzzo. Totuşi, sunt prieteni care povestesc că nu avea probleme financiare. Familia ei are chiar o afacere în peninsulă: "Nu avea ce să-i lipsească. Ea chiar nu avea nevoie să muncească. Cred că e ceva mai grav decât un loc de muncă. Eu cred că din cauza iubitului ei." 

Ana Maria s-ar fi despărţit recent de iubitul ei. Tatăl vitreg i-a găsit trupul fără viaţă în baia casei, după ce a sunat-o de zeci de ori şi a căutat-o neîncetat ore în şir. 

Până la 10 ani, Ana Maria Cioponea a fost crescută de bunica din Caraş-Severin. Ultima dată, tânăra a venit în România acum trei ani. În Italia visa la un viitor strălucit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O tânără româncă a fost găsită moartă în casă, în Italia. S-a spânzurat în baie