Antena Meniu Search
x

Galerie foto Moarte misterioasă în Germania, polițiștii publică fotografii cu tatuajul și hainele victimei, solicitând sprijin internațional

Cazul unei femei care a fost găsită moartă, pe o stradă din orașul Kaiserslautern, din Germania, la sfârșitul anului trecut, nu a fost elucidat nici până în prezent, iar polițiștii au lansat un apel la nivel internațional pentru obținerea de informații cu privire la victimă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.01.2021, 15:07

  • Femeia a fost găsită moartă în seara de 14 decembrie 2020, în zona strazii Staubornchenstrasse din Kaiserslautern.
  • Polițiștii nu au reușit să o identifice nici până acum, așa că au cerut sprijin la nivel internațional.

Mai exact, autoritățile din Kaiserslautern, Germania, solicită sprijin pentru identificarea unei femei care a fost gasită decedată, în seara de 14 decembrie 2020, în zona strazii Staubornchenstrasse.

Conform informațiilor transmise de autoritățile din Germania, femeia decedată are între 35 și 50 de ani, 1,66 metri, respectiv 63 de kilograme. 

Femeia avea pe piciorul drept un tatuaj cu flori

Aceasta are ochi căprui și păr de culoarea maro închis, creț, până la umeri, iar pe piciorul drept, jos, are un tatuaj cu formă de flori. (Galeria FOTO)

Femeia purta o geacă de iarnă, albă și pantaloni de trening, roșii. Pantalonul are lateral pe picior o dungă albă. De asemenea, purta o bluză neagră, cu mâneci lungi, precum și cizme îmblănite, negre.

Persoanele care dețin informații despre acest caz pot contacta Politia Kaiserslautern la numărul de telefon 0631 369 2620 sau pot anunța cea mai apropiată unitate de poliție din țară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Moarte misterioasă în Germania, polițiștii publică fotografii cu tatuajul și hainele victimei, solicitând sprijin internațional