Antena Meniu Search
x

Moartea lui Taylor Hawkins: bateristul Foo Fighters consumase un cocktail de droguri şi antidepresive. Ce arată analiza toxicologică

Bateristul Foo Fighters, Taylor Hawkins, consumase canabis, opiacee şi antidepresive înainte de decesul său vineri seara într-un hotel din Bogota, a anunţat sâmbătă procuratura columbiană, relatează AFP.

de Redactia Observator

la 27.03.2022, 11:31

A murit Taylor Hawkins, bateristul trupei Foo Fighters
Taylor Hawkins, bateristul trupei Foo Fighters, a murit - Shutterstock

"Analiza toxicologică arată că au fost găsite zece substanţe în corpul lui Taylor Hawkins, între care THC (canabis), antidepresive, benzodiazepine şi opiacee", au precizat procurorii într-un comunicat. Medicii legişti continuă să lucreze pentru a clarifica pe deplin faptele care au condus la moartea lui Taylor Hawkins, se precizează în comunicatul citat de Agerpres.

A murit Taylor Hawkins, bateristul trupei Foo Fighters

Cu puţin timp înainte de moartea sa, bateristul, în vârstă de 50 de ani, s-a plâns de "dureri în piept". Chemat în ajutor la hotelul la care era cazat Hawkins, un medic generalist a încercat fără succes să-l resusciteze, a afirmat primăria din Bogota.

Formaţia Foo Fighters urma să cânte la Bogota

Pe acelaşi subiect

Formaţia Foo Fighters, una dintre cele mai cunoscute trupe de rock alternativ din SUA, deseori lăudată de critici, câştigătoare a mai multor premii Grammy, urma să concerteze vineri la Bogota cu prilejul Festivalului Estéreo Picnic. Concertul a fost anulat, iar miile de persoane care aşteptau să înceapă spectacolul au păstrat un minut de reculegere. De asemenea, trupa a anulat un concert programat pentru 27 martie în Sao Paulo, Brazilia.

Taylor Hawkins era membru Foo Fighters din 1997. Anterior, a cântat la tobe pentru cântăreaţa canadiană Alanis Morissette.

Foo Fighters a fost fondată în 1994 de Dave Grohl, bateristul trupei grunge Nirvana, după decesul liderului formaţiei, Kurt Cobain. Formaţia, din care mai fac parte basistul Nate Mendel şi chitariştii Chris Shiflett şi Pat Smear, a lansat 10 albume de studio şi single-uri precum ''Everlong'', ''Times Like These'' şi ''Learn To Fly''. Trupa a câştigat 12 premii Grammy şi a fost inclusă în panteonul Rock & Roll Hall of Fame în 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Moartea lui Taylor Hawkins: bateristul Foo Fighters consumase un cocktail de droguri şi antidepresive. Ce arată analiza toxicologică