Antena Meniu Search
x

Video A murit Taylor Hawkins, bateristul trupei Foo Fighters. Artistul avea 50 de ani

Taylor Hawkins, bateristul legendarei trupe rock Foo Fighters, a murit la vârsta de 50 de ani. Anunțul a fost făcut colegii artistului, într-un comunicat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.03.2022, 17:50

Trupa rock americană Foo Fighters a anunțat pe Twitter moartea bateristului Taylor Hawkins, fără a da vreun detaliu legat de circumstanțele decesului. Artiștii erau într-un turneu în America Latină.

"Familia Foo Fighters este devastată de pierderea tragică și prematură a iubitului nostru Taylor Hawkins. Spiritul său muzical și râsul molipsitor vor rămâne cu noi toți pentru totdeauna. Suntem cu sufletul alături de soţia sa, de copii şi de familie şi solicităm ca intimitatea să le fie tratată cu cel mai mare respect în aceste momente inimaginabil de dificile", este mesajul transmis de Foo Fighters.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vineri, trupa urma să cânte în Bogotá, Colombia, şi apoi la Lollapalooza Brasil, duminică. De asemenea, trupa a anunțat joi că va urca pe scena premiilor Grammy din Las Vegas pe 3 aprilie. 

Fanii, prietenii și muzicienii deplâng moartea bateristului Taylor Hawkins

Vestea morții lui Taylor Hawkins este deplânsă pe fani și colegii muzicieni, pe rețelele de socializare.

"Dumnezeu să te binecuvânteze, Taylor Hawkins. Ți-am iubit spiritul și puterea ta rock de neoprit. Odihnește-te în pace, prietene", a scris Tom Morello, de la Rage Against the Machine, pe Twitter.

Ringo Starr a postat pe Twitter: „Dumnezeu să-l binecuvinteze pe Taylor, pace și dragoste pentru toată familia lui și pentru trupă, pace și dragoste”.

Iar cântărețul Ozzy Osbourne a vorbit despre personajul lui Hawkins, spunând că „a fost cu adevărat o persoană grozavă și un muzician uimitor”.

„Inima mea, dragostea mea și condoleanțe pentru soția lui, copiii lui, familia lui, trupa lui și fanii săi. Ne vedem de cealaltă parte”, a scris Osbourne pe Twitter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » A murit Taylor Hawkins, bateristul trupei Foo Fighters. Artistul avea 50 de ani