Antena Meniu Search
x

Moartea misterioasă a unei românce, în Italia. Violeta a fost găsită fără viață în portbagajul unei mașini, după ce fusese dată dispărută de familie

Mirosul venit dintr-o mașină parcată la soare, în fața unui supermarket din Desenzano del Garda, o comună din Brescia, Italia, a fost cel care i-a făcut pe trecători să anunțe poliția. Ajunși la fața locului, carabinierii au făcut o descoperire macabră: cadavrul unei femei era încuiat în portbagaj. O româncă, pe care o familia o dăduse dispărută încă de luna trecută.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.08.2022, 11:18

Moartea misterioasă a unei românce, în Italia. Violeta a fost găsită fără viață într-un portbagaj, după ce fusese dată dispărută de familie - lanazione.it / imagine ilustrativă

Presa din Italia scrie că Violeta, căci așa se numește femeia, plecase din Biella în 29 iulie, la sora ei, și de atunci nimeni nu mai știa nimic de ea.

Cadavrul ar fi zăcut în portbagaj mai bine de 10 zile

Românca a fost găsită moartă în 15 august. Conform primelor constatări ale anchetatorilor, cadavrul era într-o stare avansată de putrefacție și ar fi stat în portbagaj, sub soarele arzător, mai bine de o săptămână. Ulterior, a avut loc identificarea și au fost reconstituite ultimele zile de viață ale femeii, de la plecarea din Biella, trecând de la șederea de câteva zile la casa surorii sale până la dispariția și descoperirea tragică a acesteia.

Detaliul care contrazice ipoteza sinuciderii

Pe acelaşi subiect

În urma verificărilor, anchetatorii au aflat că decesul s-ar datorat unei supradoze de medicamente, ipoteza fiind așadar că a fost o sinucidere. Mai ales că, în trecut, femeia și-ar fi exprimat dorința de a-și pune capăt zilelor. Singurul detaliu care pare să contrazică această ipoteză, scriu jurnaliștii La Stampa, este faptul că trupul româncei a fost găsit încuiat în portbagajul mașinii, acolo unde femeia ar trebui să intre voluntar după ce a luat pastilele și apoi să se ghemuiască și să închidă hayonul. 

Românca găsită moartă este soția unui om de afaceri din Biella

O publicație locală scrie că românca găsită moartă în portbagaj este soția unui cunoscut om de afaceri din Biella. Mai precis a unuia dintre cei doi frați fondatori și proprietari ai unei cunoscute fabrici de bere artizanală din Graglia. Tragedia învăluită în mister a aruncat în disperare atât familia, cât și prietenii și mulți cunoscuți ai femeii și ai familiei acesteia. 

Poliția din Brescia continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili circumstanțele morții româncei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Moartea misterioasă a unei românce, în Italia. Violeta a fost găsită fără viață în portbagajul unei mașini, după ce fusese dată dispărută de familie