Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mobilizare impresionantă: Ucrainenii stau la coadă la centrele de transfuzii din Liov ca să doneze sânge pentru armată

Ucrainenii dau o lecție de solidaritate omenirii, în a doua zi de război cu Rusia. Sute de oameni s-au așezat la cozi uriașe pentru a dona sânge pentru armată, la un centru de transfuzii din orașul Liov din Ucraina.

de Redactia Observator

la 25.02.2022, 17:13

Președintele Volodimir Zelenski a spus că trupele invadatoare vizează civili și numeroase explozii au avut loc în capitala asediată. Ignorând toate avertismentele occidentale, Vladimir Putin a declanșat joi o invazie terestră și un atac aerian pe scară largă, care s-a soldat rapid cu zeci de vieți pierdute.

Vineri, războiul declanşat de Rusia în Ucraina a intrat în ziua a doua. Potrivit autorităţilor ucrainene, până în prezent sunt cel puţin 137 de morţi şi 316 răniţi. Capitala Kiev a fost atacată cu rachete balistice susţine un consilier al Guvernului ucrainean. Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, este de părere că el este ţinta numărul 1 şi acuză comunitatea internaţională că ucrainenii au fost lăsaţi singuri să-şi apere ţara. 

Kremlinul a anunţat că Vladimir Putin e pregătit să trimită o delegaţie la Minsk, pentru noi negocieri cu Ucraina. Asta nu-l oprește însă să continue invazia în inima Ucrainei. Într-o declarație făcută în urmă cu câteva ore, primarul Kievului, Vitali Klitscho, a anunțat că orașul „a intrat într-o fază defensivă”, deoarece trupele ruse au adus zgomotele războiului în oraş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Mobilizare impresionantă: Ucrainenii stau la coadă la centrele de transfuzii din Liov ca să doneze sânge pentru armată