Antena Meniu Search
x

Moment emoţionant după moartea Reginei Elisabeta: Prinţul Harry, consolat pe aeroport

Prințul Harry a fost consolat de un membru al personalului aeroportului, când se întorcea înapoi spre Windsor, după ce cu o seară în urmă a fost alături de regina, la Balmoral.

de Redactia Observator

la 09.09.2022, 14:13

Harry a fost primul membru al familiei regale care a părăsit castelul după vestea devastatoare de aseară.
Momentul emoționant în care Prințul Harry este consolat de unul din personalul aeroportului, la întorcerea spre Windsor - Paul Edwards

Ducele de Sussex a fost văzut îmbarcându-se într-un zbor British Airways pe Aeroportul Internațional Aberdeen în dimineață zilei de 9 septembrie, în timp ce se întorcea spre Windsor, potrivit The Sun.

În timp ce se îndrepra spre avion, Harry a fost însoțit de o femeie care făcea parte din personalul aeroportului, cu care a vorbit și care la un moment dat a fost văzut plasându-și mâna pe umărul acesteia , în semn de recunoștință pentru condoleanțele aduse.

Prințul Harry, primul membru al familiei care a părăsit castelul după vestea devastatoare

Ducele a părăsit Castelul Balmoral în această dimineață, după ce ieri seară, 8 septembrie, a fost alături de Regină. Soția sa, Meghan Markle, a rămas la Londra, la fel ca ducesa de Cambridge, deoarece vestea trecerii reginei în neființă a șocat pe toată lumea. Prințul Harry a fost văzut părăsind Castelul Balmoral la ora 8:20, îndreptându-se spre aeroportul Aberdeen. Acolo, s-a urcat într-un avion British Airways, pentru a merge spre Windsor.

Pe acelaşi subiect

El a fost primul membru al familiei regale care a părăsit castelul după vestea devastatoare de aseară. Prințul Andrew, prințul William, prințul Edward și soția sa Sophie au zburat ieri la Aberdeen cu avionul privat. În mod tragic, familia nu a ajuns la moșia regală înainte de moartea Majestății Sale.

Între timp, prințul Harry a ajuns la ora 20:00, după ce vestea sfâșietoare a morții suveranei, în vârstă de 96 de ani, a fost anunțată de Palat către public. Rapoartele anterioare sugerau că el și Ducesa de Sussex erau în drum spre bolthole-ul scoțian al reginei, împreună. Sursele au declarat ulterior că Meghan va rămâne la Londra, prințul Harry călătorind singur. Kate Middleton a stat, de asemenea, în sud cu George, Charlotte și Louis pentru prima lor zi la școală, a confirmat un purtător de cuvânt.

Moartea Reginei a marcat sfârșitul domniei ei istorice și a stârnit multă durere în întreaga lume. Într-o declarație sumbră, Palatul Buckingham a confirmat că Majestatea Sa Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, a decedat, făcându-l pe fiul ei, Charles, rege. Charles, acum regele Carol al III-lea, era alături de sora sa, Prințesa Ana, lângă patul mamei lor, când monarhul a murit ieri seară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Moment emoţionant după moartea Reginei Elisabeta: Prinţul Harry, consolat pe aeroport