Antena Meniu Search
x

Video Momentul de infarct în care o indiancă își atârnă fiul folosind o haină pe post de frânghie, ca să-și recupereze rufele căzute la vecini

Când un mănunchi de rufe a căzut pe fereastra de la etajul 10 și a aterizat pe balconul de mai jos, o femeie din Faridabad, din nordul Indiei, a decis că mersul până la vecini este prea mult.

de Redactia Observator

la 15.02.2022, 11:05

- YouTube

În consecință, femeia și-a coborât fiul cel mic folosind un sari pe post de frânghie improvizată, într-o manevră riscantă pe care un observator a numit-o ''înălțimea nepăsării, insensibilității și iresponsabilității''.

Ofițerul de poliție indian Dipanshu Kabra, care a distribuit un videoclip cu incidentul terifiant, și-a exprimat șocul absolut cu privire la faptul că o mamă ar putea fi atât de nesăbuită. El a adăugat că ''nu are dreptul să riște viața copilului ei''.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Mama a recunoscut în cele din urmă că a greșit

Videoclipul arată copilul stând pe balustrada balconului de la etajul 9. Apoi prinde ferm un capăt al unui sari, înainte ca mama sa și o femeie în vârstă, despre care se crede că este bunica lui, să-l ridice încet înapoi.

Mama băiatului acceptă acum că ceea ce a făcut a fost incredibil de nesăbuit. Una dintre vecinele ei, Parveen Saraswat, a declarat reporterilor că femeia nu a încercat să ia legătura cu nimeni din clădire pentru ajutor, după ce și-a dat seama că niciun vecin nu se afla la etajul 9. Administratorii complexului de apartamente i-au scris femeii o scrisoare în care îi cer să explice actul, care a avut loc pe 6 februarie, conform Daily Star.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Momentul de infarct în care o indiancă își atârnă fiul folosind o haină pe post de frânghie, ca să-și recupereze rufele căzute la vecini