Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care Joe Biden s-a împiedicat și a căzut de trei ori în timp ce urca pe scara avionului Air Force One

Președintele american Joe Biden s-a împiedicat și a căzut de trei ori, vineri, în timp ce urca pe scara avionului Air Force One. Şeful statului urma să aibă o deplasare în Atlanta.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 19.03.2021, 21:55

Vezi și
  • Joe Biden s-a împiedicat și a căzut de trei ori
  • Incidentul a avut loc în timp ce urca pe scara avionului Air Force One

Președintele Joe Biden s-a împiedicat de mai multe ori, apoi a căzut în genunchi, în timp ce urca treptele avionului Air Force One, vineri. Şeful statului, în vârstă de 78 de ani, se îmbarca în avionul de la Joint Base Andrews chiar înainte de prânz pentru un zbor către Atlanta, când s-a împiedicat.

Din imagini se poate observa cu Joe Biden se împiedică, apoi se apucă de balustradă, încearcă să revină la poziţia iniţială, ca mai apoi să urce treptele din nou, dar se dezechilibrează pentru a doua oară și apoi a treia. În final cade în genunchi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Biden a-a ridicat apoi, a continuat să urce scările, înainte de a saluta, ca mai apoi să dispară în interiorul avionului. Este cel mai recent eveniment dintr-un șir de incidente care ridică semne de îngrijorare cu privire la sănătatea președintelui și vine la scurt timp după ce s-a referit la vicepreședintele Kamala Harris drept ''președintele Harris''.

Pe acelaşi subiect

Gesturi controversate ale preşedintelui american

La începutul acestei săptămâni, Biden s-a angajat, de asemenea, într-o confruntare cu președintele rus Vladimir Putin. Mai exact, Biden l-a numit ''ucigaș'' într-un interviu la începutul acestei săptămâni. El a mai spus că ''va plăti un preț'' pentru că Rusia s-ar fi amestecat în alegerile prezidenţiale din SUA, conform unui raport. 

Casa Albă și tabăra lui Biden elimină în mod obișnuit îngrijorările, insistând că este într-o stare bună de sănătate și este apt să conducă. De-a lungul campaniei electorale, a luptat împotriva poreclei lui Trump pentru el - ''Sleepy Joe'', potrivit dailymail.co.uk.

Până de curând, Biden mergea cu greu, după ce și-a rupt piciorul în timp ce se juca cu câinele său. Medicul din acea perioadă a spus că în afara de această problemă este sănătos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Momentul în care Joe Biden s-a împiedicat și a căzut de trei ori în timp ce urca pe scara avionului Air Force One