Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care o dronă ucraineană lovește un bloc din Saratov, Rusia. O femeie, grav rănită: "Medicii luptă pentru viaţa ei"

Mai multe apartamente dintr-un bloc au fost avariate iar zborurile au fost restricţionate în regiunea rusă Saratov ca urmare a unui atac cu drone al Ucrainei în care a fost rănită o femeie, au anunţat luni oficiali ruşi, potrivit Reuters, scrie News.ro.

de Redactia Observator

la 26.08.2024 , 10:12

Momentul în care o dronă ucraineană lovește un bloc din Saratov. O femeie, grav rănită
Momentul în care o dronă ucraineană lovește un bloc din Saratov. O femeie, grav rănită - Capturi X

Un complex rezidenţial din oraşul Saratov a fost avariat de resturile căzute de la dronele distruse de sistemele de apărare aeriană ale Rusiei, a precizat guvernatorul regional Roman Basurgin pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

"O femeie a fost spitalizată în stare gravă", a spus Basurgin. "Medicii luptă pentru viaţa ei".

O femeie, în stare gravă

Articolul continuă după reclamă

Ministerul rus al Apărării a anunţat că sistemele sale de apărare aeriană au distrus nouă drone deasupra regiunii Saratov, care se află la aproximativ 900 de kilometri de graniţa cu Ucraina.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Agenţia RIA din Rusia notează că zborurile au fost restricţionate pe aeroportul regional Saratov.

Rusia are o bază militară de bombardiere strategice în Engels, în regiunea Saratov, pe care Ucraina a atacat-o de numeroase ori de când Moscova şi-a lansat invazia la scară largă în februarie 2022.

Nu există deocamdată informaţii cu privire la pagubele de la bază sau la amploarea atacului ucrainean asupra regiunii, care se află la câteva sute de kilometri de graniţa cu Ucraina.

O înregistrare video postată pe Telegram de canalul rusesc de ştiri SHOT a arătat ceea ce a identificat ca fiind o clădire rezidenţială înaltă din Saratov, cu o latură avariată şi mai multe ferestre sparte pe trei etaje.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Ştiri externe » Momentul în care o dronă ucraineană lovește un bloc din Saratov, Rusia. O femeie, grav rănită: "Medicii luptă pentru viaţa ei"