Antena Meniu Search
x

Momentul în care o mamă ucraineană îşi ia rămas bun de la fiul ei. Femeia îşi varsă amarul, în timp ce sicriul este coborât în mormânt

Mâinile soldaţilor lui Putin sunt pătate cu sânge. O mamă ucraineană îndurerată a plâns peste sicriul fiului ei care a fost ucis de trupele ruse. Imaginile sfâșietoare ale înmormântării au venit din Irpin, un oraș care a fost ocupat în mare parte de forțele Moscovei. Numeroase atrocități au ieșit în ultimul timp la iveală, pe măsură ce sunt descoperite mai multe cadavre de civili și soldați uciși.

de Redactia Observator

la 21.04.2022, 10:52

Momentul în care o mamă ucraineană îşi ia rămas bun de la fiul ei
Momentul în care o mamă ucraineană îşi ia rămas bun de la fiul ei - Profimedia Images

O femeie în vârstă a fost surprinsă stând pe marginea sicriului, cu capul sprijinit. Era momentul în care fiului ei urma să fie coborât într-un mormânt deja săpat. Distrusă de durere, pare incapabilă să se îndepărteze de sicriul lui, care avea un buchet mic de flori așezat deasupra. Familia s-a adunat în jurul ei, într-o tăcere solemnă, în timp ce mama își petrecea ultimele momente cu persoana iubită pe care a pierdut-o din cauza soldaţilor lui Putin. 

După ceva timp, ea este arătată stând lângă mormânt, în timp ce sicriul a fost coborât în ​​pământ. În momentul în care groparii puneau pământul peste, femeia a trebuit să fie ţinută de o altă rudă. Cum lacrimile nu mai conteneau să se oprească, aceasta îşi ţine o batistă la față, iar părul ei firav este suflat de vânt.

Astfel de scene au devenit frecvente în toată Ucraina de când forțele ruse au început invazia pe 24 februarie. Irpin - alături de Bucha - este unul dintre multele locuri în care militarii lui Putin sunt acuzaţi de săvârșirea crimelor de război, pentru atacarea și executarea fără discernământ a oamenilor nevinovaţi, notează Daily Mail.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Momentul în care o mamă ucraineană îşi ia rămas bun de la fiul ei. Femeia îşi varsă amarul, în timp ce sicriul este coborât în mormânt