Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care Shaquille O'Neal plătește inelul de logodnă luat de un tânăr pentru iubita lui. Imaginile au devenit virale pe Internet

O filmare în care Shaquille O'Neal îi înmânează unui vânzător dintr-un magazin de bijuterii din Atlanta cardul său de credit, pentru a plăti inelul de logodnă cumpărat de un bărbat pentru iubita sa, a devenit virală pe rețelele sociale.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.04.2021, 15:07

Momentul în care Shaquille O'Neal plătește inelul de logodnă luat de un tânăr pentru iubita lui
Momentul în care Shaquille O'Neal plătește inelul de logodnă luat de un tânăr pentru iubita lui - captura twitter
  • Fostul jucător din NBA a achitat pe loc contravaloarea inelului de logodnă.

Gestul său generos a atras un val de simpatie în direcția fostului jucător din NBA și, într-o emisiune televizată, el a povestit ce s-a întâmplat. 

„Asta s-a întâmplat ieri (luni - n.r.)”, a explicat Shaquille O'Neal. "Am intrat acolo să iau niște cercei. Am văzut tipul intrând și era atât de timid. Și el a spus: Cât mă costă să plătesc inelul? Iar atunci i-am zis: Omul meu, cât este inelul?”, a povestit Shaquille O'Neal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Shaquille O'Neal a achitat pe loc contravaloarea inelului de logodnă

Pe acelaşi subiect

Potrivit lui O'Neal, tânărul urma să plătească în rate lunare inelul pentru iubita sa, însă fostul mare baschetbalist a decis să i-l achite el pentru a scăpa de grija ratelor la magazin.

"Am zis: Știi ce?! Spune-i iubitei tale că l-am cumpărat eu. Mă voi ocupa eu de asta", a spus O'Neal. "La început nu a vrut să accepte să îi achit inelul însă i-am spus să nu își facă griji. Eu asta fac tot timpul. Încerc doar să îi fac pe oameni să zâmbească, atât”, a povestit el.

Shaquille O'Neal spune că habar n-avea că era înregistrat în acest moment.

Nu este prima dată când fosta vedetă Lakers a plătit-o cuiva ceva cumpărat. O'Neal a mai spus că recent a întâlnit o femeie la un magazin de mobilă, care avea o fiică cu autism, și a plătit pentru noul lor mobilier.

„Este ceva ce fac în fiecare zi”, a spus el. "Mă bucur de oameni. Ori de câte ori ies din casă, încerc să fac o faptă bună”, a mai spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Momentul în care Shaquille O'Neal plătește inelul de logodnă luat de un tânăr pentru iubita lui. Imaginile au devenit virale pe Internet