Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un autobuz cade într-un râu, în Sankt Petersburg. Patru persoane au murit şi alte şase sunt în stare gravă. Şoferul, reţinut

Un autobuz a căzut de pe un pod în râul Moika din oraşul Sankt Petersburg. Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentul în care autovehiculul circulă haotic printre maşini, lovind una dintre ele, şi cade în apă. Patru persoane au murit, iar şoferul a fost reţinut. 

de Redactia Observator

la 10.05.2024, 20:51

Vezi și

Update: Șoferul autobuzului care a căzut în Moika e un bărbat de 44 de ani originar din Tadjikistan, Rakhmatshoh Kurbonov, potrivit canalului de Telegram Mash care are surse în Poliţia Rusă.

Update: Autorităţile au precizat că, în total, în autobuz se aflau 15 pasageri.

Patru persoane au murit după ce un autobuz de pasageri a căzut vineri de pe un pod și a căzut în râul Moika, în orașul rus Sankt Petersburg, a anunțat vineri agenția de presă TASS, citată de autoritățile locale.

Şoferul autobuzului a fost reţinut

Pe acelaşi subiect

Alte șase persoane au fost spitalizate, a precizat TASS, adăugând că operațiunea de salvare s-a încheiat. 

O înregistrare video publicată de autorități arată cum autobuzul a virat haotic înainte de a se izbi de balustrada podului și de a fi aproape complet scufundat în apă, scrie Reuters.

Agenția de știri RIA a precizat că șoferul autobuzului, care transporta aproximativ 20 de pasageri, a fost reținut.

În jur de 70 de membri ai serviciilor de urgenţă au intervenit pentru a salva oamenii, care au fost scoşi pe geam. Martorii oculari s-au alăturat luptei contracronometru pentru salvarea pasagerilor, aruncându-le obiecte de care să se agaţe sau pregătindu-se să sară ei înşişi în apă, relatează news.ro.

Guvernatorul din Sankt Petersburg, Aleksandr Beglov, a supervizat personal operaţiunile de salvare, care în prezent s-au încheiat.

Procuratura din Sankt Petersburg a deschis o anchetă. Şoferul ar fi supravieţuit şi a fost reţinut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri externe » Momentul în care un autobuz cade într-un râu, în Sankt Petersburg. Patru persoane au murit şi alte şase sunt în stare gravă. Şoferul, reţinut