Meniu LIVE
Search
x

Foto Momentul în care un protestatar neînfricat sare pe un blindat rusesc și flutură steagul ucrainean, spre bucuria mulțimii din Herson

Mii de locuitori au ieşit pe străzile din Herson, Ucraina, și au protestat la adresa invaziei ruse. Aceştia au demonstrat că dau dovadă de curaj, dar și de sfidare în fața armatei invadatoare. 

De Redactia Observator la 01.05.2022, 16:13

În evidenţă a ieşit un ucrainean care a luat un steag şi s-a urcat pe un tanc rusesc aflat în mişcare. Bărbatul, care nu a fost identificat, stătea mândru pe vehicul în timp ce se deplasa pe stradă, fluturând steagul ucrainean, spre fericirea celorlaţi protestari. Oamenii au rămas până când combatanții ruși au răspuns trăgând în aer cu arme automate pentru a dispersa mulțimea.

În Herson, singurul oraș important căzut până acum în mâinile forțelor ruse, 2.000 de oameni au ieșit în stradă în timp ce demonstranții scandau ''Glorie Ucrainei'' și ''Moarte inamicului''.  Spectacolul de sfidare a venit după ce președintele rus Vladimir Putin a comparat sancțiunile Occidentului împotriva Rusiei cu ''declararea războiului''.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Momentul în care un protestatar neînfricat sare pe un blindat rusesc și flutură steagul ucrainean, spre bucuria mulțimii din Herson