Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Momentul în care un stol de păsări se grupează în aer formând o şosetă de Crăciun, în Anglia

Imagini deosebite în Anglia. Un stol de păsări a fost suprins în timp ce zbura chiar sub forma unei şosete de Crăciun. Un fotograf a fost pe fază şi a suprins momentul.

de Andreea Anghel

la 07.12.2020 , 17:22

Un fotograf din Anglia a surprins întreaga scenă Graurii s-au poziţionat sub forma unei şosete de Crăciun - Profimedia Images
  • Un fotograf a surprins un stol de grauri care zburau sub forma unei şosete de Crăciun
  • Întreagă scenă festivă s-a petrecut în comitatul Yorkshire, din Anglia

Un stol de păsări a creat o adevărată scenă festivă pe cerul din comitatul Yorkshire, din Anglia. Mai mulţi grauri s-au grupat în aer în aşa fel încât au format în zbor o şosetă de Crăciun. 

Un fotograf a fost exact în momentul potrivit pentru a surprinde întreaga scenă. Deşi era o zonă frecventată de acesta pentru a face fotografii, el a rămas mut când şi-a dat seama că este spectatorul unui moment deosebit, potrivit dailymail.co.uk

Surpriză inedită

Articolul continuă după reclamă

Se pare că zona este de fapt o rezervaţie naturală, unde graurii sunt des întâlniţi. Fotograful avusese intenţia de a surprinde păsările înainte de culcare. 

''Pe măsură ce suntem în decembrie și ne îndreptăm spre Crăciun, este minunat să surprindem o fotografie atât de relevantă'', a menţionat bărbatul. 

Potrivit specialiştilor, graurii apar adesea în stoluri uriașe, pentru a se proteja de prădători și pentru a se încălzi noaptea. 

Andreea Anghel Like

Andreea Anghel are o experiență de doi ani în presa audiovizuală, iar din octombrie 2020 s-a alăturat echipei observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Momentul în care un stol de păsări se grupează în aer formând o şosetă de Crăciun, în Anglia