Antena Meniu Search
x

Video Momentul prăbuşirii avionului în care se afla Christian Oliver a fost filmat. Actorul a murit alături de cele două fetiţe ale sale

O stea de la Hollywood s-a stins. Actorul Christian Oliver și fiicele sale au murit după ce avionul lor privat s-a prăbușit în Caraibe. Starul care a jucat în numeroase producții americane, precum Speed Racer sau Indiana Jones, avea 51 de ani.

de Redactia Observator

la 06.01.2024, 13:54

Acesta este momentul şocant al prăbuşirii. La bordul aeronavei se aflau pilotul, actorul şi cele două fiice ale sale, de 10 şi 12 ani. Avionul a decolat de pe insula Bequia şi se îndrepta spre Santa Lucia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actorul Christian Oliver a murit într-un accident aviatic în Caraibe, alături de cele două fiice ale sale

Pe acelaşi subiect

Motorul aparatului de zbor avea probleme, iar ofiţerul de la manşă a cerut permisiunea să se întoarcă pe aeroport. Două minute mai târziu, contactul cu turnul de control s-a întrerupt, iar avionul de mici dimensiuni s-a prăbușit în apă. Cei patru pasageri și-au pierdut viața în urma impactului. Corpurile lor au fost recuperate ulterior de garda de coastă. 

Regizorul Nick Lyon i-a adus un omagiu lui Oliver joi seara, postând o fotografie pe Instagram cu el și cu regretatul actor în ultima lor zi de filmări. "Am vorbit ani de zile despre producerea unui film împreună și, în cele din urmă, l-am făcut", a scris Lyon, adăugând că el și Oliver au lucrat împreună la cinci proiecte. "Îți mulțumesc că ești un coleg, actor și prieten grozav".

Oliver a cunoscut faima în 1995, în rolul lui Brian Keller în sezonul al doilea al serialului Salvaţi de Clopoţel. Actorul a pășit în lumina reflectoarelor de la Hollywood în 2006 şi a jucat în titluri de renume, precum Speed Racer, Indiana Jones şi Misterele Berlinului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Momentul prăbuşirii avionului în care se afla Christian Oliver a fost filmat. Actorul a murit alături de cele două fetiţe ale sale