Antena Meniu Search
x

Foto Momentul şocant în care un bărbat este surprins în trafic cu zeci de biciclete ataşate de plafonul maşinii

Un om din Australia a fost surprins când conducea pe o autostradă aglomerată, în timp ce avea ataşate de plafon zeci de biciclete. Oamenii au criticat incidentul, în condiţiile în care şoferul îi putea pune în pericol pe ceilalţi participanţi la trafic, dacă grămada de biciclete s-ar fi destabilizat. 

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 05.01.2021, 19:03

Imaginea a stârnit dezbateri online, unii utilizatori punând întrebări despre modul în care șoferul a dat explicaţii autorităților
Un om din Australia a fost surprins în timp ce conducea pe o autostradă aglomerată, în timp ce avea ataşate de plafon zeci de biciclete. - DashCamOwnersAustralia via Facebook
  • Un bărbat a mers cu maşina în timp ce avea o grămadă de biciclete ataşate de plafon
  • Incidentul a avut loc în Australia

O fotografie care a făcut înconjurul internetului i-a şocat pe internauţi. Din imaginile surprinse se poate observa cum un bărbat care conducea o maşină avea ataşate de plafonul acesteia zeci de biciclete. 

Omul se afla pe o autostradă aglomerată din Australia, atunci când camera de bord a unui alt autoturism a filmat întreaga scenă. Se pare că incidentul ar fi avut loc chiar în Ajunul Crăciunului. 

Maşina argintie care circula pe autostradă transporta atât biciclete pentru copii, cât şi pentru adulţi. Toate acestea ar fi fost legate cu corzi de susţinere, potrivit dailymail.co.uk.

Incident aspru criticat

Imaginea a stârnit dezbateri online, unii utilizatori punând întrebări despre modul în care șoferul a dat explicaţii autorităților, în condiţiile în care omul îi putea pune în pericol pe ceilalţi participanţi la trafic, în cazul în care grămada de biciclete s-ar fi destabilizat. 

''Vreau să văd conversația pe care acest tânăr șofer o are cu polițistul: Am fost provocat de colegii mei să văd câte pot înghesui pe mașina mea'', a spus un comentator.

Alții au glumit despre faptul că șoferul fură cadouri de Crăciun de la copii. 

''Mă întreb dacă le lipsește copiilor cadoul de Crăciun?'', a afirmat un om. 

Dar unii utilizatori au pus la îndoială veridicitatea imaginii, spunând că fotografia este trucată. 

''Este real sau Photoshop?'', a adăugat cineva. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Momentul şocant în care un bărbat este surprins în trafic cu zeci de biciclete ataşate de plafonul maşinii