Foto

Un bărbat s-a trezit cu un şarpe uriaş la geam chiar în timp ce conducea, în Australia

De Andreea Anghel.
Publicat: 05.01.2021, 16:20.
Actualizat: 05.01.2021, 17:33

Un bărbat a rămas şocat să descopere că în timp ce conducea un şarpe uriaş a apărut pe geamul maşinii. Partenera sa a filmat scena în care omul era absolut terifiat pentru că nu reuşea să scape de pasagerul nedorit. Incidentul care a avut loc în Australia a stârnit numeroase reacţii în mediul online.

Partenera sa care se afla în dreapta a filmat scena în care omul era absolut terifiat de prezenţa şarpelui

Un bărbat a avut parte de un pasager nepoftit în timp ce conducea maşina pe un drum aglomerat, în Australia

Rachael Pace via Facebook

Un bărbat a avut parte de un musafir nepoftit în timp ce conducea maşina pe un drum aglomerat. Omul care se afla împreună cu partenera sa în vehicul a observat că un şarpe stă la geam şi îi priveşte.

Incidentul a avut loc în Australia. Din imagini se poate vedea uimirea omului atunci când descoperă că reptila nu se desprinde de la geam, în ciuda faptului că bărbatul merge cu viteză şi încearcă să execute mai multe manevre, tocmai pentru a reuşi să scape de şarpe.

Partenera sa care se afla pe scaunul din dreapta l-a filmat pe iubitul ei înfricoșându-se, în timp ce pasagerul nedorit și-a ridicat brusc capul de-a lungul ferestrei, în timp ce bărbatul conducea, potrivit dailymail.co.uk.

Șarpele părea să nu aibă planuri de a se mișca, deoarece se sprijinea pe geam pentru a arunca o privire mai atentă asupra cuplului șocat. La un moment dat, cei doi s-au oprit în încercarea de a scăpa de el.

Însă, ei nu au avut curajul necesar de a realiza acest lucru singuri. Cei doi au fost ajutaţi de un vecin să ia reptila de pe maşină şi să o ducă lângă un pârâu din apropiere.

Reacţia internauţilor

Filmările au devenit de atunci virale în mediul online. Reacțiile internauţilor au variat de la cele de groază, până la cele de amuzament.

''Este o nebunie! Care sunt şansele?'', a comentat o femeie.

''O porcărie, mi-aș fi avariat mașina și nu m-aș mai întoarce niciodată în ea'', a scris o persoană.

''Avea nevoie doar de o călătorie până la următoarea sa destinație'', a completat un om.

Cuplul a scris pe reţelele sociale că nu în fiecare zi ai parte de un astfel de eveniment.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.