Antena Meniu Search
x

Video Momentul viral în care un tânăr se aruncă de pe un bloc de 3 etaje într-un canal din Veneţia. Primar: "Idiotul ar trebui să primească certificat de prostie"

Autorităţile italiene îl caută pe un bărbat care a sărit de pe o clădire cu trei etaje într-un canal din Veneţia, joi, imagini care au devenit virale, relatează CNN. Primarul Veneţiei, Luigi Brugnaro, a transmis un mesaj pe social media potrivit căruia bărbatul, "un idiot", ar trebui să primească "un certificat de prostie şi multe lovituri". 

de Redactia Observator

la 26.03.2023, 12:23

Momentul viral în care un tânăr se aruncă de pe un bloc de 3 etaje într-un canal din Veneţia. Primar: "Idiotul ar trebui să primească certificat de prostie"
Momentul viral în care un tânăr se aruncă de pe un bloc de 3 etaje într-un canal din Veneţia. Primar: "Idiotul ar trebui să primească certificat de prostie" - Twitter

Primarul Veneţiei, Luigi Brugnaro, a notat în social media că bărbatul, "un idiot", ar trebui să primească "un certificat de prostie şi multe lovituri". "Încercăm să îl identificăm ca să îi denunţăm şi pe el şi pe prietenul lui de jos care a făcut filmuleţul cretin pentru social media", a adăugat primarul.

În filmuleţ se poate vedea cum un bărbat sare în canal de pe o clădire.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Brugnaro a făcut un apel către cei care văd filmuleţul să ajute la identificarea persoanei

Primarul a trimis poliţia la clădirea respectivă pentru a se stabili cum a fost posibil ca bărbatul să pătrundă în clădirea rezidenţială privată şi să se urce pe acoperiş. "Şi-a riscat viaţa sărind, dar este un delincvent. Ei nu înţeleg pericolul pe care îl creează. Ce se întâmpla dacă trecea atunci o barcă pe acolo?", a afirmat Brugnaro.

Brugnaro a făcut un apel către cei care văd filmuleţul să ajute la identificarea persoanei. În plus, el le-a cerut oamenilor să nu aprecieze filmuleţul în social media.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Momentul viral în care un tânăr se aruncă de pe un bloc de 3 etaje într-un canal din Veneţia. Primar: "Idiotul ar trebui să primească certificat de prostie"