Antena Meniu Search
x

Morții nu mai au loc în cimitirele din Bergamo. Camioane militare transportă zeci de sicrie în alte orașe (Video)

Imaginile unui teatru de război în Bergamo, unde epidemia de coronavirus face ravagii. Pentru că cimiterele și crematoriile sunt depășite de numărul uriaș de morți, o parte dintre aceștia au fost transportați în alte orașe.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.03.2020, 10:01

Cimitirele și crematoriul din Bergamo nu mai fac față numărului mare de morți
Morții nu mai au loc în cimitirele și crematoriul din Bergamo. Camioane militare transportă zeci de sicrie în alte orașe - Twitter / Tancredi Palmeri
  • Un lung convoi militar a preluat zeci de sicirei din Bergamo.
  • Morții au fost transportați în alte orașe.

Imaginile unui teatru de război în Bergamo, unde epidemia de coronavirus face ravagii. Pentru că cimiterele și crematoriile sunt depășite de numărul uriaș de morți, o parte dintre aceștia au fost transportați în alte orașe.

Scene dramatice, miecuri seară, pe străzile din Bergamo, regiunea Lombardia, decimat în aceste zile de infecția cu Covid-19.

Un lung convoi militar a oprit pe Borgo Palazzo, la câteva sute de metri de cimitirul aflat în centrul orașului.

De aici, vehiculele militare au preluat 60 de sicrie pentru a fi transportate spre cimitire și crematorii din alte localități. 

Potrivit L'Eco di Bergamo, morții au fost duși la crematorii din Modena, Acqui Terme, Brescia, Cervignano del Friuli, Domodossola, Modena, Parma, Piacenza, Rimini, Serravalle Scrivia, Trecate și Varese.

Primarii acestor localități au fost rugați de Giorgio Gori, edilul din Bergamo, să preia din victime pentru că cimitirele din oraș nu mai fac față. La fel și singurul crematoriu din Bergamom, care funcționează 24 de ore din 24.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

474 de morți în Italia, într-o singură zi

Aseară, autoritățile italiene au anunțat decesul a încă 475 de persoane infectate cu coronavirus, bilanțul morților ridicându-se la aproape 3.000, cea mai mare creștere de la declanșarea epidemiei de coronavirus în Peninsulă.

În acest moment există un număr total de 35.713 cazuri confirmate de îmbolnăviri cu coronavirus în Italia, însă peste 4.000 s-au recuperat cu succes.

În Lombardia, cea mai afectată regiune, s-au înregistrat 319 decese într-o singură zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Morții nu mai au loc în cimitirele din Bergamo. Camioane militare transportă zeci de sicrie în alte orașe (Video)