Antena Meniu Search
x

Doi morţi şi 17 răniţi, după ce balconul unui local din Coreea de Sud s-a prăbuşit. Printre victime, sportivi de la Campionatul Mondial de nataţie

Două persoane au murit şi alte 17 au fost rănite, după ce balconul unui local din Gwangju, Coreea de Sud, s-a prăbuşit vineri seara.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 27.07.2019, 11:50

Doi sportivi americani, răniţi în tragedia din Coreea de Sud
Poliţiştii au demarat o anchetă la localul din Coreea de Sud - Captură Video

Două persoane au murit şi alte 17 au fost rănite, după ce balconul unui local din Gwangju, Coreea de Sud, s-a prăbuşit vineri seara.

Printre victime se află şi sportivi care au participat la Campionatul Mondial de nataţie.

Printre răniţii din Coreea de Sud se găsesc doi sportivi care au participat la Campionatul Mondial de nataţie

Conform CNN, clubul era plin cu sportivi americani care sărbătoreau titlul cucerit feminină de polo.

La un moment, cel mai probabil din cauza numărului mare de oameni prezenţi, balconul clubului de noapte s-a prăbuşit peste oamenii prezenţi la parter.

Printre persoanele rănite se află una dintre membrele naţionalei de polo a Statelor Unite şi un săritor de la trambulină.

Cele două persoane care şi-au pierdut viaţa erau din Coreea de Sud, în timp ce printre răniţi s-au mai regăsit doi americani, doi neo-zeelandezi, un olandez, un italian şi un brazilian.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili dacă într-adevăr balconul s-a prăbuşit din cauza numărului mare de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Doi morţi şi 17 răniţi, după ce balconul unui local din Coreea de Sud s-a prăbuşit. Printre victime, sportivi de la Campionatul Mondial de nataţie