Antena Meniu Search
x

Video cu momentul șocant în care un fost deținut îi bagă cuțitul în spate unui călător în metroul din Moscova

Un video șocant surprinse momentul în care un fost deținut îi bagă cuțitul în spate unui călător în metroul din Moscova.

Un video șocant surprinse momentul în care un fost deținut îi bagă cuțitul în spate unui călător în metroul din Moscova.

Incidentul s-a petrecut, luni, la o zi după ce o mașină a intrat în mulțime, într-o intersecție din Moscova, provocând moartea unei persoane și rănirea altor 10.

Camerele de supraveghere din stația de metrou Kursky au surprins întreaga scenă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Un bărbat îmbrăcat în negru se apropie de un călător, care merge liniștit pe peron, se poziționează în spatele acestuia și, la un moment dat, îi bagă un cuțit în spate.

Un fost detinut injunghie un calator în metroul din Moscova

Surprinzător, persoana rănită reușește să se îndepărteze de atacator, care fuge rapid de la locul incidentului.

Potrivit Russia Today, atacatatorul, un fost deținut, a înjunghiat și o femeie care lucra la un magazin din apropiere. Bărbatul de 55 de ani a fost prins de polițiști.

Ambele victime au fost spitalizate, starea lor fiind serioasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri externe » Video cu momentul șocant în care un fost deținut îi bagă cuțitul în spate unui călător în metroul din Moscova