Antena Meniu Search
x

Observator Special: Cel mai bun stimulent pentru oamenii lenesi: o invazie de zombies!

Cum sa slabesti rapid si eficient? O intrebare care a macinat mintile tuturor femeilor de cand industria modei a transformat corpul scheletic si anorexic in portdrapel al frumusetii. Acum avem si raspunsul: cu ajutorul mortilor-vii.

Vezi și

Cum o sa va ajute un zombie sa aveti corpul perfect? Cu ajutorul unei aplicatii pentru telefoane care simuleaza o invazie. Chiar daca zombies sunt virtuali, jocul trebuie jucat in lumea reala. Aplicatia foloseste GPS-ul sa verifice daca sunteti intr-adevar pe fuga, sau shaormeria din colt v-a facut cu ochiul. Pentru a patra oara.

O firma din Marea Britanie a inventat un joc interactiv care sa stimuleze oamenii sa alerge. Este doar una dintre modalitatile in care alergatul poate deveni mai interesant. Mai ales daca incerci neaparat sa mai dai jos din kilograme.

In loc sa asculti o melodie la radio poti sa asculti o poveste interactiva despre, v-ati dat deja seama, o invazie a mortilor vii. Si, pe langa faptul ca este interactiv si distractiv, arde din calorii. Iar cand povestea si catharsisul devin prea intense poti oricand sa faci asta.

Scoate castile si jocul se sparge, revine in realitate Creatorii jocului au vrut sa recreeze cat mai bine o lume post-apocaliptica.

Zombies run este despre alergat si despre zombie. Esti intr-o lume post-apocaliptica si esti urmarit de zombie. Practic iti pui castile si cand alergi vei auzi instructiuni si vei auzi povestea prin casti.

Si, pe langa toate elementele interactive, este un exercitiu nemaipomenit. Arde caloriile, tonifieaza trupul si cam atat, ca ajungem in lumea reclamelor la energizante. Practic, povestea continua de fiecare data cand iesi la alergat. Iar daca vrei sa ajungi sa afli finalul povestii, cu alte cuvinte cum au ajuns mortii vii sa puna stapanire pe lume, ai de alergat cativa kilometri. Numai suficienti pentru a ajunge in forma mult visata.

Cat succes a avut aplicatia? Raspunsul il gasim chiar pe site-ul creatorului – 300.000 de alergatori, 6 milioane de kilometri parcursi, 350 de mii de hoarde de zombie evadati si, cum altfel, 25 de mii de melodii ale lui Lady Gaga ascultate in acest rastimp. Mai mult, ministerul sanatatii din Marea Britanie a achizitionat o varianta modificata a aplicatie, care sa fie recomandata de medici pacientilor obezi. Daca nici asta nu e succes, nici noi nu mai stim ce e.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Observator Special: Cel mai bun stimulent pentru oamenii lenesi: o invazie de zombies!