Antena Meniu Search
x

Motivul pentru care cântăreaţa Dolly Parton a primit un premiu de 100 de milioane de dolari de la Jeff Bezos

Starul muzicii country Dolly Parton a primit un premiu de 100 de milioane de dolari de la Jeff Bezos. Fondatorul multimiliardar al Amazon a anunțat premiul alături de partenera sa, Lauren Sanchez.

de Redactia Observator

la 14.11.2022, 08:16

Dolly Parton a fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame la începutul acestei luni
Motivul pentru care cântăreaţa Dolly Parton a primit un premiu de 100 de milioane de dolari de la Jeff Bezos - Profimedia

Lauren Sanchez a descris-o pe Dolly ca fiind „o femeie care dăruiește cu toată inima și pune dragoste și compasiune în fiecare aspect al muncii ei”. Premiul Bezos recunoaște liderii care „găsesc soluții cu curaj și civilizație”, potrivit BBC.

„Abia așteptăm să vedem tot binele pe care îl vei face cu acest premiu de 100 de milioane de dolari”, a spus Lauren Sanchez.

"Wow! Ai spus 100 de milioane de dolari? Cred că oamenii care sunt în măsură să ajute ar trebui să o facă. Voi face tot posibilul să fac lucruri bune cu acești bani", a adăugat ea.

Dolly Parton este susținătoare a organizațiilor de caritate

Pe acelaşi subiect

Premiul a început în 2001, cu premii fiind acordate activistului Van Jones și bucătarului Jose Andres, care a înființat World Central Kitchen, care furnizează hrană în zonele afectate de dezastrele din întreaga lume.

Dolly Parton, o cântăreață-compozitoare, actriță, femeie de afaceri și filantrop, a fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame la începutul lunii noiembrie. Ea a fost un susținător important al organizațiilor de caritate și a fondat Fundația Dollywood, care a oferit cărți copiilor din întreaga lume.

Dolly a fost, de asemenea, un susținător vocal al vaccinării împotriva Covid-19. Ea a sprijinit pe Moderna cu o donație de 1 milion de dolari pentru cercetarea coronavirusului către Centrul Medical al Universității Vanderbilt din Nashville.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Motivul pentru care cântăreaţa Dolly Parton a primit un premiu de 100 de milioane de dolari de la Jeff Bezos