Antena Meniu Search
x

Video Musk acuză că un liceu progresist "i-a spălat creierul" băiatului său care acum se declară femeie şi are vederi comuniste

Cel mai bogat om din lume are probleme ca orice muritor de rând. Elon Musk se plânge că un liceu progresist i-a spălat creierul copilului său 18 ani. Băiatul şi-a schimbat sexul şi numele - se declară femeie - şi are acum vederi comuniste. Dezvăluirile au fost făcute de autorul unei cărţi despre viaţa miliardarului, care va apărea luna aceasta.

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 20:20

Vezi și

În cartea care va apărea pe 12 septembrie, Elon Musk povesteşte despre relaţia cu cel mai mare dintre copiii lui. Vivian Jenna Wilson s-a născut băiat, dar şi-a schimbat numele şi genul anul trecut. Tot atunci a spus că vrea să rupă orice legătură cu miliardarul. Pentru toate acestea, Musk dă vina pe liceul la care a învăţat. Ea a mers dincolo de socialism şi a devenit o comunistă în adevăratul sens al cuvântului, una care crede că oricine bogat este rău. Am făcut multe încercări, dar nu vrea să petreacă timp cu mine, a povestit Musk pentru autorul biografiei lui. Presa americană susţine că ruptura dintre cei doi l-a făcut pe Musk să cumpere Twitter şi să critice pe platforma social-media curentul progresist şi ideologia woke.  

Elon Musk are 9 copii cu trei femei diferite

"Cred că trebuie să fim foarte precauţi în legătură cu orice lucru care este împotriva meritocraţiei şi care are ca rezultat suprimarea discursului liber. Aceste două aspecte ale virusului mintal woke cred că sunt foarte periculoase", a declarat Elon Musk. O altă dezvăluire din autobiografia miliardarului este legată de relaţia cu cântăreaţa Grimes. Starul din Canada a povestit că, la a doua întâlnire, Musk a vrut să o impresioneze cu maşina lui.

Mi-a arătat cât de repede accelerează, apoi a luat mâinile de pe volan, şi-a acoperit ochii şi a lăsat-o pe pilot automat. Mașina semnaliza și schimba benzile singură. Mi-am zis: Ăsta e nebun! În ciuda întâmplării, cei doi au împreună o fată şi un băiat. Elon Musk are 9 copii cu trei femei diferite. Şi pe plan profesional omul de afaceri are succes. Imperiul lui financiar, construit din companii renumite, precum SpaceX, Tesla şi Starlink, însumează potrivit celui mai recent Top Forbes 244 de miliarde de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Musk acuză că un liceu progresist "i-a spălat creierul" băiatului său care acum se declară femeie şi are vederi comuniste