Antena Meniu Search
x

Muzeul dedicat prostituţiei

Cel mai permisiv oraş al Europei are acum şi un muzeu pe măsură. La Amsterdam a fost inagurat, unde altundeva decât pe o străduţă din celebrul Cartier Roşu, un muzeu dedicat prostituţiei. Şi sunt deja destui turişti care îi calcă pragul.

Vezi și

În 24 de ore, prin Cartierul Roşu din Amsterdam trec până la 400.000 de oameni. Cei mai mulţi vin să le vadă pe cele 900 de prostituate ce lucrează, în fiecare zi, pe aceste străzi.

România este de departe, în acest moment, ţara din care provine majoritatea prostituatelor. Unele vin pentru că vor să câştige bani dar sunt şi unele care ajung aici fără să ştie că vor ajunge prostituate.

Dovezi că româncele au invadat piaţa prostituţiei din Amsterdam sunt peste tot. De la mărturiile celor din sistem până la obiecte şi mesaje atârnate pe pereţii noului muzeu al prostituţiei, ce şi-a deschis porţile de curând. Şi atrage zeci de vizitatori zilnic. Nici poveştile nu sunt de neglijat.

Vizitatorii pot vedea un film despre cum este viaţa în Cartierul Roşu, se pot plimba prin camerele în care stau prostituatele sau pot privi prin ochii femeilor afarã, acolo unde se aflã potențialii clienți.

O altã atracţie este şi peretele cu obiecte pierdute. Organizatoii au expus cãrţi, legitimații şi chiar proteze care le-au aparţinut clienţilor ce au trecut pragul bordelurilor.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Muzeul dedicat prostituţiei