Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Ne vom vedea, din nou, într-o altă viață". Mesajul tulburător trimis de atacatoarea din Nashville unei prietene, înainte de masacru

Ies la iveală detalii şocante în cazul celui mai recent masacru din Statele Unite. Atacatoarea, care avea o formă de autism, suferea şi de o serie de tulburări psihice. Cu toate că era în atenţia medicilor, ea a reuşit să cumpere 7 arme de foc. Audrey Hale ar fi mărturisit unei foste colege ce urmează să facă, dar autorităţile nu au reacţionat la timp. 

de Redactia Observator

la 29.03.2023 , 14:15

O fostă colegă de gimnaziu de-ale atacatoarei le-a mărturisit autorităţilor că Audrey a contactat-o înainte de masacru. I-ar fi trimis mesaje pe Instagram, în care îi detalia un plan de sinucidere. "Probabil vei auzi despre mine la ştiri... acesta este ultimul meu rămas bun. Te iubesc... Ne vom vedea, din nou, într-o altă viață", îi spunea Audrey fostei sale prietene.

Averianna Patton a alertat imediat autorităţile şi a sunat la numărul de urgenţă pentru persoane care vor să-şi pună capăt zilelor, la ora 10 şi 8 minute. Șapte minute ar fi aşteptat ca cineva să îi preia apelul ca să poată cere ajutor. La 10:13, poliţiştii răspundeau la primele apeluri care raportau împuşcăturile de la şcoala din Nashville, Tennessee. 

Masacru în SUA. Polițiștii din Nashville au intervenit fără frică

Vezi și

Între timp au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere pe care poliţiştii americani le-au avut ataşate la echipament. 

  • Localnic: Toţi copiii sunt izolaţi, dar despre doi dintre ei nu ştim unde sunt. 
  • Poliţist: Ok. 
  • Localnic: Au spus doar că au auzit împuşcături acolo jos şi apoi sus, unde sunt o grămadă de copii. 
  • Poliţist: Hai să mergem! Am nevoie de 3! Încă una! Este sus. Pare că se aude de sus.

Atacatoarea a reușit să cumpere legal 7 arme de foc, din 5 magazine diferite, deşi primea tratament pentru o tulburare emoţională. Poliţiştii spun că părinţii acesteia nu ar fi ştiut că avea arme în casă, deşi în trecut cumpărase un pistol, pe care au sfătuit-o să-l vândă, pentru că nu aveau încredere în ea. La momentul tragicului eveniment, Audrey avea asupra sa 3 arme, iar alte 4 erau ascunse acasă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » "Ne vom vedea, din nou, într-o altă viață". Mesajul tulburător trimis de atacatoarea din Nashville unei prietene, înainte de masacru