Antena Meniu Search
x

Video Preţul răzbunării: 6 vieţi luate cu sânge rece în doar câteva minute. Momentul când atacatoarea din şcoala din Nashville este împuşcată mortal de trupele speciale

Imagini dramatice vin din Statele Unite - trupele speciale opresc un masacru într-o şcoală din Nashville. O femeie transgender, care învăţase acolo, a împuşcat mortal trei copii şi trei angajaţi pina a fost ucisa de poliţie. În 86 de zile, câte au trecut de la începutul anului, 89 de atacuri armate au avut loc în şcolile din Statele Unite.

de Redactia Observator

la 28.03.2023, 20:57

Vezi și

Masacrul a fost filmat de camerele de supraveghere ale şcolii şi arată că tânăra de 28 de ani avea un plan bine pus la punct. Pentru început, a tras mai multe focuri de armă în uşa de la intrare. Cu o armă de asalt în mână şi pas de lunetist, a înaintat apoi spre clase, după ce s-a asigurat că drumul este liber. Copiii şi profesorii au fost executaţi cu sânge rece. 

Executaţi cu sânge rece

Martor-poliţie: Copiii sunt izolaţi. Avem doi copii despre care nu ştim unde sunt. Ok?

-Da, doamnă! Să mergem! Poliţia metropolitană!  

Pe acelaşi subiect

Primele victime ale femeii transgender au fost trei copii de nouă ani: Evelyn, Hallie şi William. Celelalte trei victime sunt directoarea şcolii, o profesoară şi agentul de pază, care nu a apucat să riposteze. Alertate de profesori, trupele speciale au intervenit imediat şi au oprit baia de sânge.

Don Aaron, purtător de cuvânt poliţie Nashville: Când ofiţerii au ajuns la al doilea etaj al şcolii, au văzut atacatoarea, o femeie care trăgea focuri de armă. A fost împuşcată mortal de către ofiţerii prezenţi. 

Până să fie anihiliată atacatoarea, elevii şi părinţii au trăit o spaimă de moarte. Copii de nici cinci ani au fost evacuaţi în şir indian. Plângeau îngroziţi şi se ţineau strâns de mână, au povestit profesorii. 

Tânăra care a ucis şase oameni este Audrey Hale. Fostă elevă a şcolii creştine din Nashville, ar fi făcut moarte de om din răzbunare, cred anchetatorii, care îi cercetează acum trecutul. Foştii colegi spun că nimic nu i-a făcut să creadă că va deveni asasină - era dulce şi amuzantă, îşi amintesc ei. Poliţiştii creionează, însă, portretul unui om hotărât să ucidă.

John Drake, poliţie Nashville: Am aflat, de asemenea, că existau hărţi desenate ale şcolii, cu detalii mai ales despre supraveghere, puncte de acces şi altele. 

În memoria victimelor, preşedintele Joe Biden a cerut să fie arborat în bernă drapeul Statelor Unite. 

Joe Biden, preşedintele SUA: Este cumplit. Este cel mai mare coşmar al unei familii. Trebuie să facem mai multe pentru a opri atacurile armate. Ne sfâşie comunităţile, distrug sufletul acestei naţiuni.  

Administraţia Biden încearcă de mai mulţi ani, fără succes, să treacă de Congres legea care interzice vânzarea armelor de asalt. 1.300 de copii au murit sau au fost răniţi în Statele Unite, de la începutul anului, victime ale atacurilor armate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Preţul răzbunării: 6 vieţi luate cu sânge rece în doar câteva minute. Momentul când atacatoarea din şcoala din Nashville este împuşcată mortal de trupele speciale