Antena Meniu Search
x

Fondatorul casei de producţie Pixar, John Lasseter se retrage de la conducere, după ce mai multe femei l-au acuzat de hărţuire sexuală

Fondatorul casei de producţie Pixar, John Lasseter, se retrage temporar de la conducere, după ce a fost acuzat de comportament inadecvat.

Vezi și

Nemo, Povestea Jucăriilor 3, Maşini, dar şi multe alte producţii animate de succes îşi pierd directorul de creaţie. Fondatorul casei de producţie Pixar, John Lasseter, se retrage temporar de la conducere, după ce a fost acuzat de comportament inadecvat.

Mai multe angajate Pixar au depus plângeri împotriva lui.

Povestea Jucăriilor 3. Un film de animaţie american, cu încasări de un miliard. O aventură palpitantă cu păpuşi care a cucerit o lume întreagă. Une din multe altele. Cel care a făcut totul posibil este fondatorul Pixar şi directorul de creaţie Disney, John Lasseter. 

Acuzaţiile recente la adresa lui însă nu sunt deloc de joacă.  Ar fi îmbrăţişat, pipăit sau chiar sărutat câteva foste sau actuale subalterene ale companiei. 

"Îmi cer scuze dacă v-am dezamăgit. Vreau să îmi cer scuze în mod special celor care au primit din partea mea îmbrăţişări pe care nu şi le-au dorit sau pentru oricare alt gest pe care l-au considerat inadecvat", este mesajul de rămas bun, pe care John Lasseter l-a transmis angajaţilor.

El părăseşte casa de producţie pentru o perioadă de 6 luni. Director de creaţie Pixar şi Disney, Lasseter este de mai bine de 2 decenii mintea sclipitoare din spatele celor mai celebre filme de animaţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Fondatorul casei de producţie Pixar, John Lasseter se retrage de la conducere, după ce mai multe femei l-au acuzat de hărţuire sexuală