Antena Meniu Search
x

New Delhi a devenit capitala modei pentru o săptămână. Creatorii propun rochii uşoare din mătăsuri fine şi tule

New Delhi a devenit capitala modei pentru o săptămână. Designerii au adus în faţa publicului rochii vaporoase inspirate de costumele tradiţionale indiene, dar şi de moda europeană. Anul acesta creatorii propun rochii uşoare din mătăsuri fine şi tule. Cuvântul care caracterizează colecţiile este "lejeritatea".

Vezi și

New Delhi a devenit capitala modei pentru o săptămână. Designerii au adus în faţa publicului rochii vaporoase inspirate de costumele tradiţionale indiene, dar şi de moda europeană. Anul acesta creatorii propun rochii uşoare din mătăsuri fine şi tule. Cuvântul care caracterizează colecţiile este "lejeritatea". Timp de cinci zile celebrităţi de la Bollywood vor admira colecţiile şi vor defila cu ele pe podiumul de la Săptămâna Modei Indiene.

Mătăsurile fine, tulle-ul şi broderiile din dantelă sunt favoritele designerilor. Rochiile sunt inspirate din moda Europeană, dar au puternice accente indiene. Creatorii de modă preferă lejeritatea în locul ţinutelor mult prea pretenţioase. Şi asta vizibil. Chiar şi accesoriile au fost limitate, în ciuda specificului zonei.

Au fost şi designeri care au ales brocartul şi catifeaua. Colecţia semnată de Anju Modi aminteşte de epoca Victoriană.

Până pe 29 iulie creatorii de modă îşi vor prezenta viziunea asupra eleganţei în cadrul Săptămânei Modei de la New Delhi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » New Delhi a devenit capitala modei pentru o săptămână. Creatorii propun rochii uşoare din mătăsuri fine şi tule