Pericol în apele din apropierea orașului New York. Doi copii au fost mușcați de rechini, în timp ce înotau

Publicat: 19.07.2018, 08:02.
Actualizat: 19.07.2018, 11:34

Fenomen neobişnuit chiar în apropiere de New York. La un interval de mai puţin de o oră, doi copii, de 12 şi 13 ani, au fost atacaţi de rechini chiar în timp ce înotau în apele Atlanticului.

Fenomen neobişnuit chiar în apropiere de New York. La un interval de mai puţin de o oră, doi copii, de 12 şi 13 ani, au fost atacaţi de rechini chiar în timp ce înotau în apele Atlanticului.

Cele două incidente, foarte similare, s-au produs pe plaje diferite din Insula Focului. Băiatul de 13 ani a fost muşcat de un rechin în jurul orei prânzului, în timp ce se afla pe un boogie-board. Acesta a căzut în apă şi a cerut ajutorul unui salvmar.

Din fericire, băiatul a scăpat cu răni care să nu îi pun viaţa în pericol, chiar dacă în piciorul său a fost găsit un dinte al rechinului care l-a atacat.

Fetiţa a primit primul ajutor medical chiar pe plajă. Deşi rănile provocate sunt adânci, poate să meargă fără dificultate.

Cele doua atacuri au alarmat autorităţile locale, care încearcă să găsească soluţii acum.

Biologii marini susţin că apele mai curate din apropierea coastei New York-ului atrag tot mai multe vieţuitoare cu care rechinii se hrănesc.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.