Antena Meniu Search
x

Nick Kyrgios a recunoscut că şi-a agresat iubita şi a scăpat de condamnare

Jucătorul australian de tenis Nick Kyrgios a scăpat de o condamnare după ce a pledat vinovat, vineri, pentru agresarea fostei sale iubite. Tribunalul din Canberra a considerat fapta sa drept "un gest stupid şi izolat", relatează AFP.

de Redactia Observator

la 03.02.2023, 15:29

Nick Kyrgios a recunoscut că şi-a agresat prietena şi a scăpat de condamnare
Nick Kyrgios - Profimedia

Acuzaţia de agresiune care îl viza pe jucătorul de 27 de ani a fost respinsă de curte. Prezent la audiere, finalistul de la Wimbledon a recunoscut că şi-a agresat fosta prietenă, Chiara Passari, pe 10 ianuarie 2021, trântind-o la pământ după o ceartă aprinsă.

Passari a depus plângere zece luni mai târziu, după separarea lor, conform avocaţilor. Într-o declaraţie citită în cursul audierii, Passari a susţinut că a suferit un grav traumatism de pe urma incidentului, o importantă pierdere în greutate şi a rămas traumatizată zi şi noapte, incapabilă să doarmă sau să lege alte relaţii amoroase.

Nick Kyrgios ar fi suferit de depresie cronică

Avocaţii tenismanului indicaseră anterior că Nick Kyrgios va căuta să obţină o renunţare la urmărirea penală din cauza problemelor legate de sănătatea sa mintală, explicând în acelaşi timp că a fost vorba de un caz izolat şi nu corespunde temperamentului său.

Pe acelaşi subiect

Psihologul Sam Borenstein a explicat că Nick Kyrgios suferea de o depresie gravă şi cronică, care poate provoca gânduri autodistructive, insomnii, agitaţie şi un sentiment de vinovăţie. Conform lui Borenstein, jucătorul ar fi recurs chiar şi la alcool pentru a face faţă situaţiei, dar ulterior starea sa mintală s-a îmbunătăţit.

Agresiunea lui Nick Kyrgios, "un gest stupid şi izolat"

Judecătoarea Beth Campbell a clasat cazul în final, declarând că jucătorul a acţionat greşit, dar infracţiunea nu a fost planificată sau premeditată şi că nu este decât "un gest stupid şi izolat" comis de un tânăr care încerca să iasă dintr-o situaţie tensionată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Nick Kyrgios a recunoscut că şi-a agresat iubita şi a scăpat de condamnare