Antena Meniu Search
x

Un al doilea angajat de la Casa Albă, diagnosticat cu noul coronavirus

Inamicul invizibil este tot mai aproape de preşedintele Statelor Unite ale Americii! Un al doilea caz de coronavirus a fost confirmat la Casa Albă. Secretara de presă a vicepreşedintelui american, Mike Pence, a fost depistată pozitiv. Noua contaminare vine la doar două zile după ce valetul personal al lui Donald Trump a fost şi el testat pozitiv.

de Redactia Observator

la 09.05.2020, 15:56

Vezi și
  • Un al doilea angajat de la Casa Alba, diagnosticat cu coronavirus
  • Donald Trump și vicepreședintele Mike Pence, testai periodic

Confirmarea că secretara lui Mike Pence are coronavirus a venit chiar de la preşedintele Statelor Unite ale Americii. Este a două contaminare de la Casa Albă. Trump a specificat că nu a intrat în contact cu secretara vicepreşedintelui.

Donald Trump, preşedintele SUA A fost testată pozitiv. Ea fusese testată recent, iar rezultatul a fost negativ. Din anumite motive aieşit pozitiv. Mike ştie despre acest lucru şi ştie ce are de făcut.

Atât Donald Trump cât şi Mike Pence sunt testaţi periodic. Acum două zile ambele rezultate au ieşit negativ. Cu toate acestea există unele semne de îngrijorare şi critică la adresa celor doi, în rândul americanilor. La apariţiile publice niciunul dintre ei nu a purtat mască, iar vicepreşedintele a vorbit ieri în faţa unor lideri religioşi.

Mike Pence, vicepreşedintele SUA - Importanța de a putea redeschide America este o prioritate pe care președintele și-a prezentat-o în urmă cu două săptămâni, când am stabilit un plan pentru a deschide din nou America. Asta include importanța redeschiderii instituțiilor care întăresc inima și sufletul americanilor.

Bisericile vor fi redeschise de pe 17 mai în Statele Unite. Pandemia a lăsat peste 20 de milioane de şomeri, iar rata şomajului a crescut cu aproape 15 la sută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un al doilea angajat de la Casa Albă, diagnosticat cu noul coronavirus