Antena Meniu Search
x

Nou record de cazuri şi decese COVID, în Coreea de Sud. Alte 3 infectări cu Omicron, în 24 de ore

Coreea de Sud a înregistrat, la bilanţul COVID de sâmbătă, noi cifre record, atât în privinţa cazurilor, cât şi a deceselor. Autorităţile au raportat şi trei noi contaminări cu varianta Omicron a coronavirusului.

de Redactia Observator

la 04.12.2021, 13:14

Centru de testare COVID în Coreea de Sud
Coreea de Sud a înregistrat, la bilanţul COVID de sâmbătă, noi cifre record - Profimedia (scop ilustrativ)

Pentru a treia oară săptămâna aceasta, Coreea de Sud a anunţat mai mult de 5.000 de cazuri zilnice de infectare cu SARS-CoV-2, sâmbătă fiind înregistrate 5.352 noi infectări. Agenţia pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor a raportat şi 70 de decese asociate bolii, înregistrate în ultimele 24 de ore, relatează news.ro.

Bilanţ COVID-19 în Coreea de Sud

Bilanţul deceselor asociate COVID a ajuns la 3.809. În prezent, 752 de pacienţi se află în stare gravă sau critică, de asemenea un număr record. În ţară au fost descoperite până în prezent 9 cazuri de infectare cu varianta Omicron a coronavirusului, trei fiind înregistrate în ultimele 24 de ore. De la începutul pandemiei, în Coreea de Sud au fost înregistrate peste 468.000 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.

La nivel mondial, potrivit datelor Universităţii Johns Hopkins, au fost înregistrate 265 de milioane de contaminări şi mai mult de 5,24 de milioane de decese asociate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Nou record de cazuri şi decese COVID, în Coreea de Sud. Alte 3 infectări cu Omicron, în 24 de ore